Laatste Loodjes

_MG_7511

 

Goeiendag,

 

Deze week was de laatste stage week alweer, de 6 maanden zitten er al bijna op. Is echt onwijs snel gegaan haha.

 

Dinsdag had ik verder gewerkt aan de website voor product fotografie, die had ik dinsdag af en heb woensdag daarvoor de checklist in orde gemaakt. Woensdag ben ik op zoek gegaan naar een voorbeeld website voor weer een antivirus site. En donderdag moest ik dan eindelijk na al die maanden beginnen met het uploaden van 150 foto’s. Het waren er uiteindelijk nog veel minder ook, want het waren er maar ongeveer 100, en van ongeveer de helft hadden ze niet alle informatie dus kon ik dat ook niet doen. Voor vrijdag had ik dat dus af en was ik weer verder gegaan aan de website voor de antivirus site. Helaas niet helemaal af gekregen in de tijd die ik nog had

 

.12637342_775478489224180_421715763_o

 

Sanford is al die maanden dan wel heel streng geweest en was niet altijd even aardig, maar hij had voor onze laatste dag wel een super leuke taart besteld, en hij had ons eerste en laatste werk naast elkaar gezet en heel het kantoor moest daar even naar kijken. Toch wel leuk dat hij ons uiteindelijk toch wel leuk vond, want voor de 2 stagiaires die voor ons waren en wij hadden zien vertrekken had hij niet zoiets gedaan met de taart en het werk. Laura en ik hadden die vrijdag ook nog een hele zak pepernoten en een zakje stoopwafels meegenomen zodat iedereen op het werk nog even kon genieten van de Hollandse lekkernijen. Dan hadden we vorige week Chris zijn cadeautjes al gegeven, en nou gaan we in een van de laatste paar dagen nog even naar het werk om onze eindbeoordeling in te laten vullen en om nog even wat Hollands eten aan Sanford te geven. En dan hoeven we er niet meer naar terug. Ik weet wel dat ik daar echt super veel geleerd heb, van Chris en Sanford, maar ook heel veel van mijn collega’s daar, en daar ben ik ze echt wel heel dankbaar voor.

 

12631101_10209057188413800_2096162133_oHeel de afgelopen week moesten we dus Nathalie alleen er op uit laten gaan dus hebben we de laatste paar dagen gezellig met zijn alle doorgebracht. Vrijdagavond hebben we met z’n 3e een film gekeken. Eigenlijk was er een snel idee om naar de bioscoop te gaan maar toen hoorde we dat de sneeuwstorm van zaterdag al sneller begon dus waren we maar thuis gebleven. Zaterdag hebben we echt 0,0 moeite gedaan om naar buiten te gaan omdat het onwijs hard aan het sneeuwen was en zijn we de hele dag binnen geweest, lekker lang uitslapen, film kijken, eten en een beetje vroeg naar bed want we wilde zondag om 9 uur weg om naar Central Park te gaan. Zondag 9 uur was niet helemaal gelukt maar rond half 10 waren we wel weg. We hadden op internet gekeken of de subway wel reed omdat hij bij ons nog gewoon buiten is, _MG_7498en daar stond dat ze niet reden dus waren we maar gaan lopen omdat we dit al wel aan zagen komen. Onwijs veel sneeuw, nog nooit zo veel sneeuw gezien in m’n hele leven. Even versteld van gestaan en verder gelopen naar Central Park, maar toen we onderweg waren kwam er ineens een Subway boven ons hoofd voorbij dus zijn we de eerst volgende halte opgestapt, gelukkig hadden we nog niet zo ver gelopen haha, alhoewel het heel goed te doen was om te lopen. Veel mensen hadden al paadjes gemaakt en omdat er zo veel sneeuw lag waren er natuurlijk ook maar heel weinig auto’s op de weg, dus konden wij lekker op de weg lopen. _MG_7582In het begin was het niet zo heel druk in Central Park, maar toen we er al wat langer waren was het echt heel druk vergeleken met normaal. Het zag er echt heel mooi uit allemaal, vooral omdat het zo veel sneeuw was dat iedereen in elkaars voetsporen ging lopen en dat er op heel veel plekken sneeuw lag waar nog niemand was geweest. Het was op sommige plekken echt super glad en om trappen op of af te lopen was echt een hel haha, we liepen langs een trap die helemaal besneeuwd was en dat er een meisje vanaf aan het sleeën was. Nadat we een stukje doorgelopen waren kwamen we zelfs nog bij een stukje waar Laura en ik nog nooit geweest waren, altijd leuk, om nog iets nieuws te zien. Onderweg door alle sneeuw kwamen we ook ineens mensen tegen die met hun ski’s aan het lopen waren. _MG_7599Het werd ondertussen al weer n beetje laat dus gingen we uit Central Park en naar een klein restaurantje om wat te eten en warme chocomelk te halen natuurlijk. Nadat we alles op hadden zijn we met een Subway richting Grand Central geweest om via daar naar Times Square te gaan, om voor Nathalie en voor ons wat souvenirs te halen. Niet echt iets kunnen vinden daar dus maar richting huis gegaan om te eten en nog n filmpje te kijken.

 

_MG_7737 _MG_7699

 

Maandag had ik even met het thuisfront geskyped omdat Maaike jarig was, en daarna waren we richting Prospect Park gegaan, daar was het echt veel minder druk, er was daar bijna geen man, alleen soms hier en daar iemand die een hond uit aan het laten was maar verder bijna niemand. Geen spelende kinderen of iets, helemaal niks. _MG_7777Misschien omdat het weer een normale schooldag was ofzo. Toen hebben we daar weer een heel rondje om het meer gelopen wat er ligt. Het was niet zo mooi om te zien als Central Park vond ik. Daar hebben we best lang over gedaan, en daarna hadden we de Subway een stukje terug gepakt om ergens te gaan eten, en om nog even een kijkje te nemen in de Target. Na een broodje te hebben gegeten bij de Subway zijn we richting de Brooklyn Bridge gegaan, zodat we die net nog in het licht zouden kunnen zien. Het was wel mooi om te zien, net de zonsondergang toen we er kwamen en het beetje sneeuw dat daar nog op lag.
Na de Brooklyn Bridge wilde we naar een soort cafétje gaan om een super grote soort van milkshake te halen. Chris liet dit aan ons zien en Nathalie zag het zelf ook op internet. Ze pakken dan gewoon een groot glas, gooien ze allemaal ijs in en koekjes of wat voor smaak je dan hebt, en bij een zetten ze er gewoon een heel stuk taart op en weer ijs eroverheen. Nou daar kwamen we dus voor, en je zou denken, oh wie gaat dat nou halen in de winter als het zo koud is en het gesneeuwd heeft. Nou, best veel mensen. We kwamen daar aan en er stond een rij helemaal om de hoek van de straat. Dus wij zijn mooi weer verder gegaan naar Times Square, om nog naar de M&M winkel te gaan, want daar was Nathalie nog niet geweest. We zijn daar wel een tijdje binnen geweest voordat we naar huis gingen. Toen we eenmaal in de subway zaten hebben we er bijna een uur over gedaan om naar huis te komen, wat normaal 20 minuten duurt. Ze hadden een storing ofzo, dus de trein moest lang stilstaan bij sommige haltes en soms moest ie ondergronds even stilstaan. Thuis was het dus best wel laat om te gaan eten, dus hadden we dat nog even snel gedaan. Ik had daarna een begin gemaakt aan mijn blog en Nathalie moest alvast haar koffer inpakken en inchecken.

 

12631162_10209057183773684_1418652422_o

 

Vandaag gaat Nathalie al weer naar huis, dus Laura en ik gaan haar even wegbrengen. Dan moeten we vandaag ook nog even de eindbeoordeling laten invullen door Sanford, en dan zien we wel wat we gaan doen. We willen nog wel een souvenirtje ofzo, maar we hoeven niet echt nog iets te zien. Wij hebben ook niet zo veel dagen meer, want wij vliegen ook weg donderdagavond. Dus woensdags word het inpakken en schoonmaken.

 

Bedankt voor het lezen, en groetjes uit New York!

Advertenties

2 gedachtes over “Laatste Loodjes

  1. Hey Roy en Laura. Het zal wennen zijn dat we jullie weer in het echt kunnen zien. Geniet nog een paar dagen en goede reis

    Groeten Marcel en Rikie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s