SNOW

_MG_7475

 

Hallo weer,

De aller laatste stage week is ingegaan, vorige week was de blog wat later dus begin ik vandaag maar met woensdag, ik was weer verder gegaan met de website voor de zelfrijdende vrachtwagens, woensdag en donderdag daar aan gewerkt en donderdag had ik hem al af, toen was ik aan de checklist begonnen en was ik weer aan een andere opdracht begonnen. Deze was nou voor het verwijderen van virussen voor je computer. Daar had ik donderdag dan de voorbeeld site van gevonden en was ik vrijdag al een heel eind mee met het design, dus die heb ik vandaag ook al weer afgemaakt. De laatste weken gaat het echt lekker vind ik, het gaat lekker snel, iets wat wel leuk is haha en ik denk dat het komt omdat ik nu zoveel opdrachten heb en dat ik daardoor sneller wil werken. Vandaag ben ik dan ook weer begonnen aan een nieuwe opdracht, en nu voor product fotografie.  Deze wil ik graag woensdag af hebben want dan kan ik als het goed is na al die maanden eindelijk 150 foto’s uploaden. Die opdracht heb ik echt al vanaf de eerste maand open staan en nu heeft de klant eindelijk alles geleverd wat er voor nodig is.

Grappig verhaal eigenlijk. Laura en ik hadden het vorige week een keer met Sanford erover hoe het zit met ons werk wat we gemaakt hebben hier, en hij zei dus ineens dat we het werk wat we gemaakt hadden niet in ons online portfolio mochten zetten. Wel in een uitgeprinte portfolio map maar we mogen ons werk eigenlijk niet online zetten, want het bedrijf heeft een ander bedrijf ingehuurd om daarnaar te zoeken om zo fraude tegen te gaan ofzo. Lekker op tijd want ik heb al die maanden al mijn werk gewoon op mijn blog gezet haha, dus het is toch niet zo’n goed bedrijf die hij inhuurt. Vandaar dat ik vorige week en deze week mijn werk niet  op mijn blog heb gezet. Ik stuur het wel naar mezelf toe en als ik terug ben wil ons mam een boek maken met al mijn blog posten dus dan zet ik de foto’s er daar wel in.

 

Vrijdagavond hebben we tot ongeveer half 10 op het werk gezeten en zijn we daarna gezellig als n soort van afscheid alvast met Chris uiteten gegaan in Astoria. Echt super lekker gegeten bij een restaurantje waar ze n soort van grilled cheese sandwich hadden. Toen hebben Laura en ik Chris ook nog even goed verwent met allemaal Nederlandse lekkernijen die de moeder van Laura voor ons mee had genomen, hij was er echt heel blij mee dus dat was echt mooi om te zien.  Zaterdag hadden we ’s ochtends een cadeautje gekocht voor Nathalie, want die kwam die dag aan en ze was vandaag jarig. Daarna waren we snel naar het vliegveld gegaan, maar we waren én een beetje te laat én de Airtrain’s reden niet. Dat zijn de treinen die je moet hebben om naar het vliegveld te gaan. Toen hebben we Nathalie even gebeld en zo kwamen we uiteindelijk elkaar toch nog tegen. Nadat we Nathalie op hadden gehaald hadden we snel even haar koffers thuis af gezet en nog wat boodschappen gedaan voor het eten. Gegeten en richting Times Square gegaan. Echt weer het eerste ding wat je moet doen als je in New York aangekomen bent.

 

FB_IMG_1453050341080

 

Zondag waren we wat vroeger opgestaan om de was en boodschappen te kunnen doen en daarna nog even te skypen met de familie. Opa was jarig dus ik wilde hem even feliciteren over skype 🙂 altijd leuk om oudere mensen te zien skypen haha, je ziet altijd maar een deel van hun hoofd. Het was ook weer leuk om weer even bijna heel de familie te zien! Na het skypen hadden we even ontbeten en waren we richting de kabelbaan gegaan naar Rooseveld Island. _MG_7430Voordat we er waren zijn we nog even snel bij Bloomingdales naar binnen gegaan, dat is dan zo’n hele dure winkel met n jasje voor 1140 dollar ofzo. Toen we op Rooseveld Island van het uitzicht aan het genieten waren begon het eindelijk een keer te sneeuwen! Echt tof. Nu hebben we bijna alle seizoenen meegemaakt, zomer, herfst en winter, met zon, en herfstbladeren en sneeuw. We waren nog even doorgelopen naar het parkje wat er op het eiland staat, onderweg terug naar de subway zijn we ook nog in een snoepwinkel gelopen. Er was echt onwijs veel snoep. 3 verdiepingen vol met snoep en chocolade.received_10209007777698563 Daarna hadden we de subway gepakt richting Central Park om dat ook aan Nathalie te laten zien. Nadat we daar doorheen waren gelopen zijn we weer richting huis gegaan om te eten. Het plan was om daarna nog weg te gaan naar de Manhattan Bridge maar dat hebben we uiteindelijk niet meer gedaan, gelukkig is er nog tijd zat om dat te gaan doen. Alhoewel we hier nog maar anderhalve week zitten. Deze week moeten Laura en ik nog even volop bikkelen op stage en vrijdag is dan onze laatste dag, waar we al een taart voor hebben uitgekozen. En daarna gaan we nog 5 dagen de toerist uithangen met Nathalie tot ze weer naar huis gaat, en 2 dagen daarna moeten Laura en ik ook weer naar huis.Snapchat-2678488082258915680

Dus na deze blog komt er nog eentje in New York en daarna zit ik al weer thuis. Pfoe, ging snel zeg.

 

De sneeuw van zondagmiddag bleef helaas niet liggen, maar toen we maandagochtend wakker werden lag er een beetje sneeuw! Vandaag hadden Laura en ik dus mooi van 12 tot 8 moeten werken en is Nathalie op haar verjaardag naar de South Ferry, Ground Zero, Tower One en Central Park gegaan. Na het werk zijn we voor haar verjaardag lekker uiteten geweest in China Town!

 

 

Dat was het al weer,

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

2 gedachtes over “SNOW

 1. Feestje?????
  Wat lekker om toch nog massa ’s sneeuw te hebben in the Big Appel
  Jonge geniet nog maar even daar want hier is het weer afgelopppppen,
  het is weer een kort verhaal hè ik ben blij als ik je weer gewoon zie.
  MAAR maak er samen nog een GEWELDIGE WEEK van wij zien jullie weer
  in BRUSSEL tot dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s