Hangjeugd

Goeiendag weer,

N dagje later als normaal, ik was het gister totaal vergeten.

Vorige week maandag moesten we er weer aan geloven, we moesten weer gaan werken. Ik was weer verder gegaan met de opdracht waar ik voor de vakantie aan begonnen was, en daar heb ik aan gewerkt tot woensdag. Ik wilde hem woensdag helemaal afmaken door een checklist te maken. Dat moeten we na iedere opdracht doen, maar de printer was kapot dus ik kon niet verder daarmee. Woensdag was ik ook begonnen aan een andere opdracht, nu was het een website voor apps voor op je telefoon. Daar heb ik de rest van de week aan gewerkt en is sinds vandaag ook weer af. Alle opdrachten afmaken die ik gekregen heb ik de vakantie gaat me nooit lukken ben ik achter gekomen haha, helaas maar dan had hij ze eerder moeten geven want de afgelopen maanden heb ik niet echt veel werk gehad. Maar goed, ik probeer er maar zo veel mogelijk af te hebben. Vandaag ben ik weer aan een andere nieuwe opdracht begonnen, en nou voor zelf rijdende vrachtwagens. Doel is om die deze week ook nog af te krijgen.

20160110_163127Vrijdagavond na het werk zijn we naar huis gegaan om te eten en hebben we een film gekeken. Zaterdag hebben we uitgeslapen en is Laura rond 2 uur naar gratis Zumba les gegaan, en ik ben thuis gebleven en heb de tijd goed besteed door een horror film te kijken, toen kwam Laura ongeveer weer thuis en hebben we nog een film gekeken tot we richting SoHo gingen. Nog even de op zoek naar een paar souvenirs voor als we weer thuis zijn maar er waren daar bijna alleen maar kledingwinkels dus hebben even rondgelopen om te kijken of er toch nog iets was. We kwamen een Apple Store tegen en waren daar even naar binnen gegaan. Was niet zo’n hele grote winkel maar er was best n coole glazen trap die naar de 1ste verdieping ging, daar waren best veel stoelen voor een of andere presentatie dus daar hebben we even gezeten omdat we de moed toch al opgeven hadden voor souvenirs. En daarna hadden we nog even rondgelopen en gezeten bij de tablets en spelletjes gespeeld en weer naar beneden gegaan en rondgelopen en op een TV gespeeld, jap, rondgehangen in de Apple Store. Daarna naar huis gegaan en hebben we een comedy gekeken van een vrouwtje.

Zondagochtend hadden we de was en boodschappen weer gedaan en daarna geskyped met de ouders, Laura moest de rest van de dag nog best een stuk lezen voor haar boek dus die kon niet meer weg die dag. Dus toen ben ik alleen weggegaan om weer wat winkels te zoeken voor leuke souvenirs, n heel eind rondgelopen maar geen leuke winkels gevonden. Echt souvenir winkels zijn er zat op Times Square en in China Town maar ik zoek gewone winkels met dingen die niet allemaal New York erop hebben staan. N heel eind rondgelopen en niks gevonden dus maar weer naar huis gegaan, waar we wat gegeten hadden en vertrokken waren naar een Comedy Show.20160110_202347 We hadden nog een kaartje thuis liggen die we gratis gekregen hadden van de vorige keer nog toen we naar een Comedy Show gingen. Dus omdat dat ons toch 40 dollar scheelde, waarom niet. Het was wel een andere club dus er waren allemaal andere komieken. Ze waren echt heel grappig en er waren helemaal niet veel mensen op een zondag avond dus we hadden een goeie plek.

 

Dit weekend dus weer niet zo veel gedaan maar volgend weekend komt er weer iemand op bezoek dus dan gaan we weer n hele hoop doen! Altijd leuk als er iemand langs komt.

 

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s