Bas

_MG_6628

 

Hallo,

 

Afgelopen week ben ik begonnen aan een website voor Foodphotographers, daar weer voorbeeld sites voor gezocht en aan de website begonnen. Daar heb ik zo’n beetje de hele week aan gewerkt. Maandag zou ik eigenlijk een boekquiz moeten krijgen, maar toen was Sanford de hele dag niet op het kantoor, dinsdag was hij het vergeten en hadden we al een review van Whiplash, een film die we moesten kijken in het weekend. En woensdag was het dan zo ver. Ik had mijn boek niet echt goed gelezen en dat had ik ook tegen Sanford gezegd toen hij m wilde quizen. Hij was er niet zo blij mee haha, dus ik had m niet gehaald en toen moest ie even nadenken met wat ie nou zou doen. Hij verandert zijn eigen regels een beetje, want dat als je m niet meer haalt dat je dan gewoon een 2e boek krijgt is dus niet meer. Ik hoef geen boeken meer te lezen zei die, en ik moest het niet zien als iets goeds. Nouja, oke. Van dat lezen leer je wel echt heel veel maar t word na 5 maanden wel n beetje veel, volgens mij hebben we nou al rond de 30 boeken gelezen. Dus ik ben niet meer verplicht om boeken te lezen, maar ik neem er waarschijnlijk nog wel een paar keer een mee, en dan kan ik er gewoon mijn tijd voor nemen en hem goed lezen. En hij word dan niet gequized. Ik heb afgelopen week wel de website van de foodphotographer afgekregen maar niet naar mezelf gestuurd, dus waarschijnlijk volgende week haha.

_MG_6602

Vrijdag avond hebben we Thor gekeken, en zaterdagochtend hebben we de was en boodschappen gedaan, zodat we dat al vast gedaan hadden voordat Bas kwam. Toen zijn we richting Public Library gegaan om naar de kerstmarkt te gaan voor Laura om iets te kopen. Daarvoor waren we nog even snel naar een H&M gegaan, want het is hier allemaal sale haha, ik denk dat t iets te maken heeft met kerst. _MG_6586Daarna zijn we richting het vliegveld gegaan om Bas op te halen. Laura en ik waren al wat later als gepland, rond tien over 7, en Bas zou om 5 over 6 landen, maar dan zou het nog bijna een uur zijn om door de duane te komen enzo. Maar toen we aankwamen was Bas z’n vliegtuig pas net geland. Toen hebben we nog ongeveer 45 gewacht tot Bas kwam. Toen de subway naar huis gepakt en bij de Mac gegeten. Na de Mac zijn we naar Times Square gegaan, want dat moet natuurlijk als je hier net bent. En nog even naar de m&m winkel gegaan. Toen was t al snel half 1 voordat we thuis waren, en Laura en ik waren best moe haha, Bas niet.

_MG_6677Zondag waren we rond half 11 gegaan om te gaan wandelen in Manhattan. Begonnen bij het puntje van Central Park en gaan wandelen richting Times Square en eromheen. Op het begin was er een kerstmarktje waar we even rond hebben gelopen en toen zijn we langs Central Park afgelopen en richting Rockefeller Center gelopen, waar we ook langs een grote kerk en super veel winkels zijn gelopen. Onderweg was er ook ineens een soort kerkkoor die buiten de kerk kerstliedjes stonden te zingen. Weer bijna bij Times Square hebben we een Starbucks gezocht en hebben we daar een hele tijd gezeten om te kunnen skypen met pap, mam en Maaike. Geprobeerd mijn whatsapp te acctiveren maar niet gelukt helaas.Daarna zijn we ook nog naar Public Library gelopen en nu _MG_6669ook weer is naar binnen gegaan, en daarna naar Grand Central Station gegaan en daar ook wat gegeten. Eenmaal thuis hebben we met z’n 3e Stargate gekeken en naar bed gegaan.

Vandaag heb ik niet zo’n productive dag gehad op het werk haha, eerst de vorige opdracht afgemaakt en verder gegaan met een nieuwe opdracht. MotionGraphicsDesigner.nyc.

Laura and Roy

 

Morgen komen de ouders en het zusje van Laura op bezoek, dus dan word t ook weer n stukje gezelliger! Hoe meer zielen hoe meer vreugd he haha.

En dan woensdagmiddag eindelijk kerstvakantie!!

Dat was het weer,

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

Een gedachte over “Bas

  1. Roy worden je verslagen steeds korter of verbeeld ik me dat maar ???
    Ik vind dat je baas een kerst kadootje mag geven,was een goede film.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s