Lazy Weekend 2.0

_MG_6188

We moeten ons schamen. We hebben echt bijna niks uitgevoerd afgelopen week haha. Van maandag tot vrijdag natuurlijk gewoon gaan werken, niet zo veel speciaals. Vorige week maandag hab ik mijn boekquiz van dat makkelijke boek, en die ging goed dus ik kreeg weer een ander mee, helemaal tegenovergestelde, een boek van 320 blz waar ik 4 dagen voor kreeg. Gelukkig door de 25% extra komt er wel een dag bij en word t na t weekend pas. Maandag nog gewerkt aan de digital agency website voor EIC en de rest van de dagen aan het logo gewerkt, om die proberen te animeren. Ik had zelf eerst 2 ideeen om hem er cool uit te laten zien maar die vond Sanford allebei niet goed genoeg en had hij er zelf een bedacht die helemaal niet zo leuk was. Daar echt 2 of 3 dagen aan gewerkt omdat ik nog nooit iets animerend gemaakt. Het moest dus in Fireworks, dat is zo’n Adobe programma, nog nooit mee gewerkt maar dan leer ik dat ook weer. Vrijdag de laatste puntjes op de i gezet en weer laten controleren. Het was allemaal goed en ze vonden hem leuk tot we erachter kwamen dat de animatie eigenlijk veel te groot was om op de website te zetten. Je kun teen website niet helemaal vol gooien met animaties want dan laad ie natuurlijk niet meer snel en goed end an klikken mensen weg. Dus. Ik kon het logo nog wel animeren maar dan zou het wel echt drasitesch minder moeten worden. Zo gezegd zo gedaan, en vrijdag de laatste uren daaraan gewerkt en vandaag afgemaakt samen met het design voor de website. Verder heb ik dan nogsteeds die opdracht om 150 foto’s te uploaden, maar die klant heeft nogsteeds niet alle foto’s en discipties geleverd, dus daar kan ik niet aan beginnen. Dan heb ik sinds vorige week nog een foodphotography website waar ik aan kan beginnen, dus dat heb ik vandaag gedaan.

_MG_5233 _MG_5247

Vrijdagavond hebben we een film gekeken natuurlijk, Whiplash. We moisten deze film van Sanford kijken als “huiswerk” gelukkig vinden wij het meestal niet zo erg om een film te kijken, maar deze was een beetje saai, niet echt genieten. Zaterdag hebben we sochtends de was en boodschappen gedaan en wilde we naar een social security office gaan, omdat ik daar nog iets voor op moest halen met mijn visum, maar het was nog niet allemaal duidelijk dus heb ik even een mailtje gestuurd en ging dat niet meer door. We moesten allebei ook echt nog een hoop lezen voor vandaag en daar keken we allebei een beetje tegenop omdat het best dikke boeken waren en we nog n soort van moesten beginnen. Ik moest wel nog even een envelop en postzegel halen want ik wilde mijn simkaartje nog opsturen naar Nederland om te kijken of we mijn whatsapp misschien zo konden acctiveren. Want ik zit nou ongeveer 1,5 zonder. Dus dat hebben we wel even gedaan. En toen zaten we weer aan de tv geplakt. Laura liet me een serie zien, die we dus nu vollop aan het kijken zijn haha. Beetje slecht met onze boeken nog maargoed. Zondag wilde we veel gaan lezen en nog even naar de kerstmarkt gaan waar we vorige week waren geweest om toch iets te halen. Zondagochtend met mam geskyped en daarna een beetje begonnen met lezen, en lezen, en lezen. Maar het was behoorlijk saai. Ondertussen hebben we ook nog wat afleveriingen gekeken natuurlijk.

_MG_6155

We hebben dus werkelijkwaar echt bijna niks gedaan deze week. Aankomende zaterdag komt Bas op bezoek, dus dan gaan we wel weer iets doen gelukkig haha. Dan is deze komende week de laatste hele week van dit jaar, volgende week hebben we namelijk alleen nog op maandag dinsdag en woensdag stage. En dan is kerst al.

We hebben dus ook totaal geen foto’s gemaakt dus ik heb er wat bij gezet die ik al ooit gemaakt had 🙂

 _MG_6242

Dat was het weeeer,

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

Een gedachte over “Lazy Weekend 2.0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s