Lazy Weekend

Hallo

BackgroundAfgelopen week zijn pap en mam weer vertrokken naar Nederland, ze zijn woensdagavond vertrokken. Maandag zijn we na het werk nog uiteten geweest. Pap kwam om half 8 ongeveer het kantoor binnenlopen en liep meteen naar Sanford’s bureau en gaf hem een hand, was wel komisch om te zien. Toen was Sanford ineens in een vrolijke bui en liet hij ons toen al gaan, hij stelde zelfs een restaurantje voor om te gaan eten. Helaas ging dat restaurantje net dicht toen we er aan kwamen, en waren we doorgelopen naar een restaurantje waar we al eerder waren geweest. Weer lekker gegeten en naar huis gegaan. Maandag op het werk had ik weer de Bookquiz van Effective UI, die ik weer niet gehaald had, I blame mum and dad. Sanford werd weer soort van boos en gaf me een boek met 132 blz waar ik 5 dagen voor kreeg, hij mag wel vaker boos worden, I don’t mind. Maandag ook de achtergrond illustratie laten zien aan Sanford die hij ook afkraakte. Ik vind hem nogsteeds mooi en andere collega’s vonden hem ook mooi dus ik weet niet wat ie wil. Dinsdag moest ik dus van m opnieuw beginnen door onderzoek te doen naar Digital Agencies want hij vond mijn andere onderzoek ook niet goed genoeg. Woensdag laten controleren en hij had er wat websites uit gezocht die hij wel mooi vond. ’s Ochtends afscheid genomen van pap en mam en weer even het kantoor laten zien terwijl ik hun Bordingpasses uitprinten.  kerstboom Rockeffeler CenterLater op die dag kreeg ik nog een telefoontje van mam dat er een of andere lichtshow was bij Rockefeller Center, dus daar zijn we na het werk even langsgelopen.
Maar het was echt super druk dus waren maar doorgelopen. Die avond zag ik op facebook dat heel dat gebeuren was omdat de kerstboom daar aanging. Dus donderdag na het werk zijn we daar nog even langsgegaan om hem te bekijken. Best een grote kerstboom haha. Vrijdag weer genoten van het werk en daarna eindelijk weekend.

Uiteraard heb ik heel de week mijn boek niet open gedaan omdat het toch zo weinig bladzijdes waren.

SurpriseVrijdagavond hebben we een film gekeken en zaterdagochtend zijn we naar Manhattan gegaan om cadeautjes te halen voor Laura, die wilde graag cadeautjes halen voor haar familie met kerst.
Daarna hebben we geskyped, surprise met het gezin gedaan, best veel chocola gekregen en een spelletjes doos om hier te kunnen doen met zn 2e mochten we ons ooit vervelen. Daarna hebben we zo’n beetje heel de avond gelezen, want ik moest nog aan het boek beginnen. Zondag ongeveer hetzelfde verhaal, veel gelezen. Uitgeslapen omdat we lang aan het lezen waren de dag ervoor. We hebben wel nog even gezocht wat we konden doen die dag want we wilde niet de hele dag lezen. Dus zouden we naar een kerstmarkt gaan langs de Public Library.
Eerst nog een beetje gelezen, Kerstmarkten toen nog spontaan even met vrienden geskyped. Daarna naar de kerstmarkt geweest en een tijdje rondgelopen. Op die kerstmarkt stond weer een grote kerstboom met een schaatsbaan erbij. En ’s avonds weer een hoop gelezen.

Maandag verder gegaan met het design voor de website en de bookquiz gehad. Hij ging wel goed want ik vond het niet zo’n heel moeilijk boek. Wel een dikker boek meegekregen die ik maandag weer uit moet hebben.

Mijn telefoon doet het nogsteeds niet, dus ik moet nog even beslissen of ik mijn simkaartje naar Nederland op laat sturen of dat ik nog bijna 2 maanden zonder whatsapp doe. Hmm.

 

Deze blog veel korter als vorige haha, maar we moeten natuurlijk uitrusten van de ‘zware’ week met mijn ouders.

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

Een gedachte over “Lazy Weekend

  1. Ben ik de enigste die wat terug doet ???
    Geef Laura gotver…. ook een kadotje met de kerst.
    GROETJES tot later.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s