Skere Studenten

Ark

 

Hoi,

Maandag had Chris een maandelijkse meeting met Sanford. Chris had de afgelopen week niet echt veel werk dus had daar iets van gezegd toen, en Chris krijgt nu een aantal uren om mee aan de EIC website te werken en Chris neemt de Crowdfunding website over. Is wel fijn voor Chris want nu heeft ie gelukkig weer wat te doen. Ik heb nu nog de EIC website, een andere website als reclame voor EIC en ik moet nog 150 foto’s uploaden voor een bakkerij. De EIC website is aan mijn kant zo goed als klaar, Chris gaat er nu nog even naar kijken en hier en daar misschien wat veranderen. Die 150 foto’s moet ik nog steeds op wachten tot de bakkerij ze allemaal gemaakt heeft, maar ik heb deze week er al een paar gezien en de foto’s zien er echt goed uit! Dan nog de andere reclame website waar ik nu vooral mee bezig ben.

Ik heb de eerste dagen nog een beetje aan de EIC website gewerkt, een paar dagen onderzoek gedaan naar digital agencies in New York om te kunnen vergelijken voor de nieuwe reclame website en om wat inspiratie op te doen. Sanford wil iets origineels voor die website dus ik ben op vrijdag begonnen met een achtergrond illustratie, ongeveer hetzelfde als de website voor GrassSchrimp maar dan nu iets gedetailleerder en van New York.

Ik had woensdag weer een bookquiz van Sanford en die ging weer aardig goed. Hij wilde me wat meer uitdagen en heeft me nu een best moeilijk boek gegeven die ik morgen weer uit moet hebben. Daarvoor moet ik nog best een beetje veel lezen om die uit te krijgen. Ben benieuwd.

 

StreetVrijdags na het werk hebben we thuis snel wat gegeten, part 1 van The Hungergames gekeken thuis, en naar de bios gegaan om om 1 uur nog part 2 te gaan kijken in de bioscoop. Best een leuke film, alleen het einde is een beetje mwaa.

 

Union Square ParkZaterdag uitgeslapen en de subway gepakt naar 6 avenue 20th street. Op aanrader van Matty, want daar zou blijkbaar een interactieve etalage zijn die iets zou bewegen  of zoiets, maar er was niks te zien. Toen maar doorgelopen om naar Union Square Park te gaan, en onderweg nog een paar winkels binnen geweest om te zoeken voor surprise cadeautjes te zoeken voor sinterklaas. In Unios Square Park was een soort kerstmarkt te zien, daar hebben we even rondgelopen door de drukte, best veel leuke dingen gezien maar het was best duur voor ons als skere studentjes zijnde.
Er waren best veel kraampjes die sieraden verkochten of van die kleedjes, en er was een kraampje die best wel mooie soort van schilderijen had, en een kraampje die glazen flessen had platgedrukt, heel raar om te zien en geen idee hoe die man t gedaan had maar ze waren ook rond de 30 dollar dus ik liep weer door. Daarna zijn we weer naar Washington Square Park gegaan waar weer wat eekhoorntjes te zien waren. Bij die soort ark die daar staat hadden ze een klein herdenkingstukje gemaakt voor de aanslag in Parijs. En de fontein was uit en leeg en er waren van die mannen iets aan t schreeuwen met een drumstel en van alles. Sand drawingNa dat kwam er n ander groepje kerels en die gingen daar dansen, best veel geschreeuw en uiteindelijk sprong de man over 6 andere mensen heen. Verder was er niet echt iets gebeurt, maar wel n half uur daar gezeten. Daarna thuis was het plan om n avondje te lezen want dat moeten we allebei best wel veel nog. Maar we werden aangetrokken tot de tv en hebben weer een film gekeken. The Interview was t, echt een grappige film! En die avond heb ik mijn lens kapot gemaakt. Kut. Ons mam gaat proberen er een te regelen voor woensdag maar ik heb er een hard hoofd in.

 

Paris2 Paris

 

Zondagochtend met moeders geskyped en nog 2 uur op facebook en youtube gezeten. Jap. Middag gegeten en de was en boodschappen gedaan. En weer even gekeken naar surprise cadeautjes in onze buurt. Toen de zon onder ging was t opzich best wel mooi en zijn we even snel naar het parkje bij ons in de buurt foto’s gaan maken. Maar op de foto’s was het oranje achtige al weer bijna weg, want t ging nogal snel. Weer thuis niet echt meer iets gedaan, blog geschreven, om mijn boek te ontwijken waarschijnlijk. Straks nog even eten koken en dan waarschijnlijk de hele avond boek lezen of er word nog een film tussendoor geschoten.

 

Aankomende week word een korte lekkere week! Woensdag zijn we om 4 uur klaar met werken en we zijn donderdag en vrijdag vrij omdat het hier Thanksgiving is. Ik vind de Amerikaanse gewoontes wel oke. En fijn voor ons pap en mam want die komen donderdag middag aan! Weer een week extra gezelschap in huis, en lekker 3,5 dag om ze te laten zien hoe cool New York is natuurlijk.

Astoria Park

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

Een gedachte over “Skere Studenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s