Laura’s B-day

Weat

 

Daar is ie weer,

 

Hallo,

Ik heb alleen op zondag foto’s gemaakt dus enjoy de foto’s van Prospect Park haha.

 

Afgelopen week is op maandag mijn portfolio website goedgekeurd door de actrice, en word hij op de portfolio website gezet van EIC onder One-page Sites. Ja, ben ik best trots op. Dinsdag heb ik na 3 weken er aan gewerkt te hebben de website van EIC afgemaakt en naar Sanford gestuurd. Hij was eindelijk goedgekeurd toen de nieuwe developer erachter kwam dat de oude website slecht gecodeerd en een slechte Usability had. Ze hadden even overlegt met Sanford en ik mocht weer opnieuw beginnen aan een nieuw design waar ik wel alles aan mocht veranderen. Bij degene die ik nu af had gemaakt mocht ik namelijk niet veel aan veranderen. Aan de ene kant is het best kut dat ik 3 weken voor niks heb gewerkt, maar aan de andere kant kan ik nu wel het design helemaal veranderen als ik wil, het enige wat Sanford wil houden is de achtergrond illustraties die er al zijn. De rest van de week heb ik daar dus aan gewerkt, ik ben al best wel een eind nu en ik heb wel wat aan mijn vorige design gehad. Ik heb wat dingen die daarin stonden weer kunnen gebruiken gelukkig. Bij de EIC website moeten ook de interior pages worden gemaakt, en ik heb nu de home pagina, Our Services pagina, About Us, Our Work al bijna af. Dan alleen nog de Contact pagina en dan ben ik als t goed is klaar. Dat komt deze week nog wel goed hoop ik. Want Aankomende woensdag moeten Laura en ik de Terminology index af hebben, en volgende week woensdag moet ik een Crowdfunding website af hebben waar ik nog niet aan begonnen ben. Een Crowdfunding website is een site waar je je ideeën op  kan zetten en er een soort van aandacht voor kan vragen zodat andere mensen je kunnen sponsoren. Zo’n soort website moet ik nu dus maken voor EIC Video. Vrijdag was Laura jarig en hebben we dat op het werk gevierd met een taart die Sanford had besteld en ik en Chris hebben in het Nederlands voor haar gezongen. Gedwongen. Het moest maar het was wel leuk. Eerst was vrijdag de dag dat we onze Terminology index af moesten hebben maar toen we om kwart voor 7 een herinnering kregen via de mail waren we het allemaal vergeten en is hij verzet naar woensdag. Vandaag heb ik van een website een nieuw navigation item moeten maken. Heel simpel dus dat was in minder als een uur gedaan. Een navigation item is een link in het menu bovenaan een pagina.

Girl

Afgelopen maandag hadden Laura en ik allebei een BookQuiz, maar wij en Sanford waren het allemaal vergeten. Ik werd eerst door Chris gequized maar voortaan door Sanford. Ik dacht er persoonlijk om 5 voor 8 aan, en dacht toen dat ik er maar beter niks van kon zeggen als ik voor 9 uur naar huis zou willen. Dus niks van gezegd en de bookquiz dinsdag gehad. Mijn eerste bookquiz door Sanford, spanneedd. Bookquiz ging wel goed en ik mocht zelf een nieuw boek uitkiezen. Best een dikke nu die ik eigenlijk vandaag uit moet hebben maar door de 33% extra tijd heb ik tot woensdag. Gelukkig.

TreesVrijdag avond moesten we dus even Laura’s verjaardag vieren en zouden we naar een sushi restaurant gaan waar je ook ander eten kon bestellen, want ik hou niet van sushi. Ja ik werk in een sushi restaurant thuis, maar nee, geen sushi voor mij. Laura mocht uiteraard kiezen waar we gingen eten en had aan Chris gevraagd waar we dat konden eten. We kwamen aan bij het restaurant wat Chris had voorgesteld en het was ontiegelijk druk. Alle tafeltjes zaten vol en er stond nog een rij ook. Het moet wel erg goed zijn geweest maar we zijn in de straat rond gaan lopen en hebben bij een Iers restaurant een burger gegeten, vonden we allebei ook lekker. Daarna zijn we naar huis gegaan en mocht Laura een film kiezen. Version_3Batman it was. Zaterdag moesten we nog kijken wat we gingen doen, dus waren we wat vroeger uit ons bed gekomen. Even wat gekeken toen mijn oplader van mijn laptop echt idioot begon te doen. Ik maak alles kapot hier, mijn telefoon doet het al zeker een week niet meer en nu was mijn oplader van mijn laptop ook al kapot. Ik was even naar wat winkels gelopen of zo konden kijken waar t aan lag, want ik wist niet of t aan de oplader, batterij of gewoon aan m’n laptop lag. Eerste keer kon ik niks vinden waar ze laptops verkochten, weer naar huis gegaan en aan Laura gevraagd of ze even kon kijken op internet. Daarna met z’n 2e daarheen gegaan, toen we aankwamen bij een gesloten winkel. Laura had even naar de winkel gebeld en hij zou wat later open gaan vandaag dan 12 uur. PontToen zijn we even naar het parkje in de buurt gelopen en kwamen we erachter dat er wel een hardloopbaan was. Laura zei vanaf het begin al dat die er ergens zou moeten zijn maar we hadden hem nog nooit gezien. Maar daar was ie. Daarna weer terug gelopen naar de winkel. De man die er werkte was best aardig en kon even kijken waar het aan lag. Aan de oplader dus, heb daar toen voor 10 dollar een ander stuk oplader gekocht met een Amerikaans stopcontact eind ding. Die werkt gelukkig wel. Weer thuis middag gegeten en weer verder gaan zoeken naar wat we konden doen. Toen had Laura nog even geskyped met haar moeder en die zei dat er in Soho een marktje zou zijn. Het was toen ongeveer 3 uur dus zijn we meteen gegaan. Verder die dag niks meer gedaan, in Soho dan rondgelopen, Laura had handschoenen gekocht maar verder hebben we niks gehaald. Onderweg zagen we wel ook wat vissenkraampjes, en hier hebben we gewoon van die grote manden vol met krabben liggen. En de krabben leven nog, en ze gingen er heel bruut mee om.Tree Ik vond het best interessant om te zien maar Laura vond het zielig. Ze hadden ook van een grote vis in zo’n bak die half vol met water zat liggen, toch wel zielig. Thuis hebben we ’s avonds Stargate weer gekeken en besloten om zondag naar Prospect park te gaan.

 

SideWayBoat

 

Zondagochtend moesten we de was en boodschappen ook nog doen en zijn we daarna naar Brooklyn gegaan voor Prospect Park. Echt een mooi park, en ook heel groot. Toen we er net waren kwamen we bij een groot meer aan en hebben we daar bijna helemaal omheen gelopen. Er waren echt onwijs veel mensen, niet zo veel als in Central Park natuurlijk, want dit park was minder toeristisch. Er werden echt veel kleine fotoshoots gehouden daar. En er zaten veel mensen te genieten van het herfst weer. I don’t blame them. T blijft super mooi om te zien. Man&WomanHet jammere is alleen dat de zon hier nu al rond half 5 onder gaat, en omdat het niet echt onwijs warm is in deze tijd van t jaar maakt het dat best koud. Ik heb best geluk dat Laura er bij is in plaats van iemand anders haha, Laura vind het net erg als ik even stil ga staan om foto’s te maken, wat best vaak gebeurt, andere mensen zouden daar best wel geïrriteerd aan zijn denk ik haha. Ik denk dat ik dat zelf zelfs irritant zou vinden als ik geen camera bij zou hebben. Er waren ook echt onwijs veel mensen die met hun hond aan het wandelen waren. Het was ongeveer 6 uur toen we bijna thuis waren met de Subway en het was al helemaal donker. Die avond heeft Laura onwijs veel gelezen en in heb op facebook gezeten haha, Laura moest vandaag haar boek uit hebben.

 

 

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s