Doritos

Central_Park

 

Hallo weer,

 

Made At EIC Agency
Made At EIC Agency

Afgelopen week heb ik de hele week gewerkt aan de portfolio website van de beginnende actrice, de interior pages van de EIC website gemaakt en een terminology index gemaakt. Chris vond het een goed idee om dat te maken omdat Laura en ik allebei niet echt heel veel termen in het grafisch design vak kennen, en ook niet echt veel weten van de kunststromingen die er zijn geweest, zoals Kubistisch, Modernism, Impressionism enzo. Eigenlijk een minpunt van SintLucas, dat we daar geen les in krijgen en dat eigenlijk wel zouden moeten krijgen. Na de hele week ongeveer hetzelfde te hebben gedaan heb ik vrijdag het design voor de actrice naar haar gestuurd. Sanford en Chris hebben hem goedgekeurd maar nu moeten we dus even wachten tot ze terug reageert.

Oh en ik was vergeten te vertellen dat ik 2 weken terug nog een banner had gemaakt voor iets met credit cards. Ik heb ook weer een keer deze week een pakketje naar het appartement van Sanford moeten brengen, dit keer was hij heel dankbaar enzo. Best raar. Vandaag heb ik niet veel kunnen doen, ik moest wachten op Chris tot hij de EIC website kon bekijken. Aan het eind van de dag werd de portfolio website goedgekeurd en kon ik die klaarmaken. Hij komt zelf in de portfolio van EIC te staan zodra hij gecodeerd is 🙂

 

Dat was zo’n beetje de hele week, vrijdagochtend geskypet met ons mam, die een soort van verassing had. We doen altijd surprise thuis met sinterklaas en dit jaar doe ik ook gewoon mee haha. Ons mam en pap komen over 2 weken langs, en gaan weer naar Nederland net voor december. Dus we hebben lootjes getrokken online en dan koop ik hier cadeautjes en geef ik die mee aan ons mam en pap die t dan weer mee naar huis nemen. En op 5 december gaan we dan gewoon skypen, wel lachen haha.

Central_Park3

Vrijdagavond hebben we een film gekeken, The Sixth Sense, echt een goeie film. Met een goeie twist aan t einde. Zaterdagochtend zou iemand om 9 uur de verwarming komen maken, ik om kwart voor negen mijn wekker gezet en voor 9 uur klaar om de duur open te maken gewacht tot er iemand kwam. Nope. Hij is niet geweest. Toen hebben we de was en boodschappen gedaan en zijn we daarna naar Central Park gegaan, om weer iets te zien van de herfst. Het was niet zo’n heel mooi weer, dus dat was wel jammer. Central_Park2Het was de hele dag heel bewolkt. Nadat we daar rond hadden gelopen gingen we richting Sanfords appartement. Laura, ik en een paar collega’s gingen in de Doritos reclame spelen die EIC moest maken. Daar zijn we ongeveer 3 of 4 uur geweest. Ik heb niet zo veel hoeven doen, alleen in het begin voor de camera moeten lopen om het er druk uit te laten zien. Laura heeft wel wat dingen kunnen doen, ze moest in het eerste shot op de bank zitten om te praten met iemand en daarna nog is om ook als opvulling op de achtergrond te staan praten. Het uitzicht was echt best wel mooi. Hij woont op de 15e verdieping van een appartementen gebouw, toen het nog licht was was het mooi, maar ’s avonds was het echt heel mooi. Ik heb geen foto’s. Daarna gingen we nog even naar de Times Square, om voor schoenen te kijken, en zijn we naar huis gegaan en thuis The Avengers gekeken. Zondag hebben we lekker uitgeslapen en zijn we weer naar Central Park geweest, dit keer was het wel heel mooi weer, blauwe lucht en lekker warm in het zonnetje.LeafsWe hadden nu is de Subway gepakt en naar de bovenkant van het park gegaan, omdat we daar nog nooit zijn geweest, en waarschijnlijk gaan we nog een keer terug. Eenmaal daar aangekomen was er een leuk meertje met veel bankjes die lekker in het zonnetje stonden, daar zijn we even gaan zitten tot een vrouw met ons begon te praten. Echt een hele aardige leuke vrouw, ze was zwanger van haar 2e kind, was vroeger een danseres en nu een zangeres. Laura was voornamelijk met haar aan het praten natuurlijk haha want ik ben niet zo van tegen vreemde praten. Het was echt wel leuk om te horen en ze was heel aardig, maar op een gegeven moment was de zon weg, we hebben er zeker 2 uur gezeten, Central_Park4we waren denk ik rond 2 uur/ half 3 in dat park en omdat het langzaam winter word ging de zon al onder rond 4 uur/ half 5. Dus tot zo ver onze dag haha. Het begon ook snel koud te worden en zijn best snel naar huis gegaan omdat er dan niet zo veel aan is om door het park te lopen. Thuis hebben we de rest van de avond besteed aan het lezen van onze boeken, die we allebei vandaag uit moeten hebben.

 

Dat was het weer,

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

 

Advertenties

Een gedachte over “Doritos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s