Bier

Central Park Fog

Halloo,

Deze week ben ik weer verder gegaan aan de Social Media pagina. Dit keer begon het wel weer een beetje leuk te worden omdat ik gewoon illustraties op moest zoeken, wat wel moeilijk werd na 6 want toen werden het veel dezelfde. Nadat ik de hoofdpagina af had en wat kleine aanpassingen had gedaan die Sanford had, moest ik ook ineens de interior pages maken. Dat zijn dan de pagina’s binnen de website waar je komt als je op een link klikt. Daar nog wat dagen aan gewerkt en op vrijdag had ik alles af en heb ik ze gestuurd.
Ondertussen kreeg ik weer wat nieuwe opdrachten, 3 websites moesten responsive gemaakt worden, en daar had development een apart design voor nodig. Responsive is dat de website er nogsteeds mooi uitziet als je het op een tablet of telefoon bekijkt. Dit zijn niet echt grote opdrachten dus had er ook maar een paar dagen voor. De opdracht voor een portfolio website is ook ongeveer een maand verlengt met de datum dat hij af moest, dus daar kan ik nu ook rustig aan mee doen. De website van EIC moet eigenlijk vrijdag af, en ik ben er ook al best een eind mee, dus dat komt waarschijnlijk ook wel goed. Ook heb ik er nog een gekregen voor een andere website waar ik nog helemaal niet aan begonnen ben.

Afgelopen week had ik op maandag dus een bookquiz gehad en dat boek moest ik eigenlijk vrijdag uithebben, maar doordat Chris geregeld had dat we 33% extra tijd krijgen (wat niet meer voor Laura geldt omdat Laura meestal overhoord word door Sanford) hoefde ik hem pas vandaag uit te hebben, maar Chris was het vergeten dus waarschijnlijk word ik nu morgen overhoord.

 

Afgelopen donderdag was ook de laatste dag dat we een uur eerder op het werk hoefde te zijn, dus nu kunnen we gewoon weer op 12 uur op het werk zijn. Vrijdag duurde de dag heeel lang haha, dat was de dag dat Matty en Tara aan zouden komen. Toen ze in Manhattan kwamen hebben Laura en ik ze gezocht en de sleutel af gegeven om in ons appartement te komen. Echt heel leuk om weer wat vrienden te zien! Daarna moesten Laura en ik nog terug naar werk en hebben we nog ongeveer 4 uur op de klok gekeken tot het eindelijk 8 uur was.

 

Vrijdag na het werk hebben we Matty en Tara opgehaald op Times Square en zijn we naar huis gegaan. Thuis gegeten en toen zijn Laura en ik naar Chris gegaan omdat Chris zo aardig was om voor ons wat bier te halen 🙂 Toen we terugkwamen waren Matty en Tara nogal bek af volgens mij haha, ze lagen al te slapen. Best begrijpelijk na een lange dag reizen. Even laten zien hoe cool Angry Birds is op onze tv en gaan slapen.

KabelbaanZaterdag hebben we een beetje uitgeslapen en de was en boodschappen gedaan. Daarna zijn we op een kabelbaan geweest die Tara had gevonden thuis, daarmee kon je met je MetroCard van Manhattan naar Roosevelt Island, een klein eilandje waar niet zo veel te doen is naast Manhattan. Die kabelbaan duurde ook maar een paar minuutjes en toen waren we weer in een Subway richting Prospect Park in Brooklyn. Onderweg moesten we even overstappen op een andere Subway en hebben we even wat gegeten bij een Mac. Daarna kreeg Laura een sms’je van een vriendin van haar moeder die al op haar aan het wachten was op Times Square. Laura zou eigenlijk rond 5 uur gaan eten met haar en haar even wat laten zien van New York want ze kwam naar Amerika voor een business trip in Philadelphia en moest daardoor een stop nemen in New York, en ze vond het leuk om Laura even te zien. Laura ging richting Times Square en Matty, Manhattan BridgeTara en ik zijn verder gegaan richting Prospect Park. Waar niet zo veel te doen was. Het zag er wel best mooi uit omdat het nu een beetje zichtbaar herfst begint te worden met alle gekleurde bomen, toen even geïmproviseerd en via een paar Subways naar de Manhattan Bridge gegaan, waar het uitzicht voor de 3e keer nog even mooi was haha. Toen naar een Subway gezocht en weer richting huis gegaan. Eenmaal terug in Astoria, de plek waar ons appartement is, zijn er even doorgelopen naar het Astoria park vlak bij ons, waar je ook mooi uitzicht hebt op Manhattan. Daarna thuis wat gegeten en weer genoten van de tv. Zo erg genoten dat ik mijn telefoon niet in de gate had gehouden en Laura me 5 keer had proberen te bellen omdat ze geen sleutel bij had. Na bijna een uur had ze Matty op Facebook wat gestuurd en ben ik naar beneden gerent. Sorry Laura. Toen ze binnen was hebben we nog 2 films gekeken, The Woman In Black 2 en Project X. En nu moet ik een keer met Laura Back To The Future kijken want we hadden een weddenschap dat ik die mee moest kijken als Laura ooit een keer een Horror mee zou kijken. Want ik hou niet van oude films met slechte kwaliteit en Laura is niet zo’n fan van Horror films.

 

GroupSelfie

High LineZondag wilde we om 9 uur opstaan om een bootje rondom Manhattan te doen. Dat 9 uur is m niet geworden en we kwamen er ook thuis achter dat het bootje 41 dollar kostten. Wat best duur is voor zielige studenten. Toen zijn we naar de High Line gegaan, helemaal uitgelopen van 30st naar 12st. Toen hebben we wat gegeten bij een soort Diner die onder de High Line was, lekker en niet zo duur :). Daarna hebben we de Subway weer gepakt naar het grote meer in Central Park. Er hoorde een soort Halloween iets te zijn daar, waar ze pompoenen op het water zouden laten drijven. Dat leek ons wel tof om te zien en dat zou om half 4 beginnen. CentralParkLeuk en aardig maar we stonden bij het verkeerde meer te kijken. Het was verder omhoog.. Matty en ik zijn toen verder gegaan naar een voetbalwedstrijd ( Ja, ik ging naar een voetbalwedstrijd ) in de Bronx, en Laura en Tara zijn gaan winkelen op Times Square. Mijn eerste live voetbalwedstrijd, en het was best leuk haha. Ze hadden verloren maarja, daar kwam ik toch niet voor. De mensen om ons heen waren best enthousiast, wat best komisch is. En volgens mij waren Matty en ik een van de weinige blanke mensen in het stadion. Maarja, wat wil je in de Bronx. Na de wedstrijd hebben we Tara en Laura nog even op proberen te zoeken op Times Square en ons even vermaakt in de Toys R Us winkel, die een reuzenrad in het pand heeft staan, Voetbalstadiumen waar drones door de lucht vliegen. Toen kregen we een smsje waar we waren en dat ze al thuis waren. Naar huis gegaan, gegeten en daarna moesten Laura en ik nog een boek lezen die we allebei vandaag uit moesten hebben.

 

Vandaag hebben we Matty en Tara naar de South Ferry, Golden Bull, Ground Zero en Rockefeller Center gestuurd.

 

Dat was het weeer,

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

Een gedachte over “Bier

  1. Hallo leuk om te lezen dat de gasten na de reis [jonge gasten] in slllllaap vallen,
    jammer van de foto waarop het is o
    alsof je 4 dagen hooftpijn hebt. Ik wil zo n pet als chalr
    s bronsen [oude politie film] kopen,is een geweldige auteur in amerika.
    Groeten je vader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s