Chinees

_MG_5276

 

Halloo,

 

Afgelopen week ben ik verder gegaan met designen van een Social Media website, waar ik afgelopen week al een klein beetje aan begonnen was. Kleuren gezocht voor de website en gebruik gemaakt van een template waarvan ik eerder al eerder onderzoek naar had gedaan. In dat template werd veel gebruik gemaakt van illustraties, en Sanford vind illustraties ook helemaal geweldig. In ieder geval dat gevoel krijg ik. De layout van de website is dus niet zo moeilijk maar er moeten veel illustraties gemaakt worden, daar ben ik dus wel de hele week mee bezig geweest. Na dinsdag had ik al wel genoeg van illustraties. Iedere keer laten checken door Chris die iedere keer wel wat kleine dingen had om te veranderen, waardoor ik er nog sneller mee klaar wilde zijn. Kortom, heb ik de hele week illustraties gemaakt. Vandaag heb ik hem naar Sanford gestuurd en hij vond de layout en de kleuren wel leuk maar hij zei tegen Chris dat hij de illustraties niet mooi vond, dus daar moest ik illustraties van IStock afhalen, dat is dan die website waar ze de foto’s van af halen waar ze geld voor betalen. Beetje jammer want ik heb wel dus de hele week daaraan gewerkt.

Wel was het best een aantal keren gezellig op het kantoor, van wat mensen films gekregen die we moeten kijken haha, dus dat moeten we dan maar gaan doen.

 

Twee weken terug had ik dus Graphic Design Basics als boek, dat was een van de schoolboeken die Chris nog thuis had liggen omdat hij vond dat we meer moesten weten over de geschiedenis van design, wat best logies is en best stom van onze school dat ze dat ons niet leren. Daarna kreeg ik Design Basic Index, die ik moest lezen en die moest ik dinsdag uit hebben, daar ook weer op overhoord en weer een nieuwe gekregen die ik vandaag uit moest hebben. Daar óók weer op overhoord en weer een nieuwe gekregen. Dus dit is al mijn 20ste boek.. ik heb in de 2,5 maand die ik hier nu zit 19 boeken uitgelezen van allemaal met gemiddeld 200 tot 250 bladzijdes.

 

_MG_5268Vrijdagavond hebben we dan maar meteen gebruik gemaakt van de voorgestelde films en hebben we Awake gekeken. Best een goeie film en echt ziek dat het echt gebeurt. Ook wel een aanrader om te kijken. Zaterdag hebben we sochtends de was en boodschappen gedaan, omdat het plan eigenlijk was dat Laura zondag naar de kerk ging. Normaal gaat ze regelmatig naar de kerk in Nederland, hier is het dus afkicken voor Laura want Roy gaat bijna nooit naar de kerk. Anyways, de was en boodschappen gedaan, en daarna wisten we nog niet wat we wilde doen dat weekend, het begon al koud te worden en we hadden allebei niet echt zin om iets actiefs te doen want we lopen ieder weekend al ziek veel, dus het was nogal een opgave om iets te zoeken om te doen hier haha. Uiteindelijk was het plan om toch maar iets actiefs te doen. We wilde naar een park gaan in Brooklyn, daarna overdag de Manhattan Bridge lopen omdat we die de vorige keer savonds hadden gedaan, daarna in Chinatown ergens iets eten en de Brooklyn Brigde savonds lopen, want die hadden we de vorige keer overdag gelopen. Toen we wilde gaan kwam ik erachter dat mijn batterij van mijn camera bijna leeg was, en we kunnen natuurlijk niet weg zonder een camera met volle batterij mee te nemen. Dus we moesten nog even een uurtje wachten voor die vol was. Toen onderweg wil ik al een tijdje een nieuwe statief kopen voor mijn camera die ik gewoon in mijn rugzak kan doen, zonder mijn andere grotere statief mee te moeten sjouwen.  Dus ik had op internet gekeken en daar stond dat ze bij de BestBuy een gorillapod hadden die niet zo duur was. Een gorillapod is een statief met pootjes die je helemaal kan verdraaien. Eenmaal bij de BestBuy was er wel een maar die was 80 dollar. En dat is nogal duur haha. Dus we gingen weer weg, toen kwamen we ineens in een buurt die Laura herkende van toen ze 2 jaar geleden in New York was. Laura wist nog wat dingen te zitten en ze wilde graag nog een bij haar oude hotel langs. Ze wist ook nog een Urban Outfitters te zitten dus daar zijn we ook even langs geweest toen we in de gate kregen dat het al wat donkerder werd en we onze plannen hadden aangepast. We gingen maar niet meer naar het park in Brooklyn en we kwamen waarschijnlijk te laat om over de Manhattan Bridge te lopen in het licht. Dus hadden we dat maar geschrapt.12165784_739157589522937_1797641312_n Na de Urban Outfitters de Subway gepakt richting de Brooklyn Bridge, daar bij een chinees restaurantje wat gegeten, wat
heel lekker was, en met stokjes gegeten. haha. Daarna wilde we dus nog naar de Brooklyn Bridge gaan, maar het was nogal koud en Laura had alleen haar zomerjas aan dus hadden we dat ook maar niet gedaan haha. Weer naar huis gegaan en The Wolverine gekeken.

Zondagochtend is Laura niet meer naar de kerk gegaan want we wilde nog graag Skypen met haar ouders en vriendin. Ik heb sochtends met ons mam, pap, Bas, ome Piet en opa geskyped._MG_5263 Was leuk om ze weer even te zien na bijna 3 maanden. Daarna ben ik met lood in mijn schoenen maar na 3 weken naar de kapper gegaan. T was zo slecht nog niet. Achteraf. Laura was ondertussen nog aan het skypen met haar ouders, dus ik was n blokje om gelopen om wat meer van onze buurt te zien als alleen de weg naar de Subway. Daarna wilde we het plan van gister doen maar dan vandaag wel echt alles doen. Ik had op internet weer opgezocht waar ik een gorillapod kon gaan halen, dus voordat we naar Brooklyn gingen zijn we daar nog even langs gegaan en bij Forever 21 voor schoenen voor Laura. Onderweg zijn we nog wat winkels in gegaan en uiteindelijk zeiden we maar weer dat we niet naar het park gingen in Brooklyn._MG_5311 Toen hebben we de Subway gepakt naar de Manhattan Bridge en zijn we daarover heen gelopen, in ChinaTown weer wat gegeten bij ,ofcours, weer een chinees restaurantje wat ook heel lekker was, en weer met stokjes gegeten haha. Ik snap nu waarom de chinezen nooit dik zijn. Want ze serveren nou niet bepaald grote porties. En dat komt niet doordat ik nu de ‘Amerikaanse porties’ gewend ben, maar ze zijn echt niet zo heel groot. Na het eten richting de Brooklyn Bridge gelopen en daar in het donker overheen gelopen en mijn nieuwe statiefje uitgeprobeerd. Hij is heel fijn! Ik kan hem gewoon om de reling van het hek binden en hij blijft onwijs goed zitten! _MG_5324Ik heb er ook een aantal keer een paar minuten wat op proberen te nemen zodat ik wat gave time-lapses kan maken. Die ik nog moet editen dus waarschijnlijk staan ze er volgende week op!
Toen we aan de andere kant waren moesten we nog even een Subway zien te vinden want de Subway die je normaal vanaf daar pakt was gesloten wegens onderhoud.. Lekker in de kou. Thuis  de rest van de avond besteed aan het lezen van mijn boek die ik vandaag uit moest hebben.

 

Dat was het weeeer,

 

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

Een gedachte over “Chinees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s