Karel

Skyline

Hey there,

Maandag ben ik verder gegaan met het ontwerpen van de BooYork website, daar heb ik ongeveer de hele dag aan gewerkt. Ik vond hem bijna af maandag maar het leek me wel slim om te wachten met sturen tot dat ik er dinsdag nog eens overheen zou kijken, dat zegt Chris altijd, dat het goed is om er even afstand van te nemen. Dinsdag weer naar gekeken, en in de Moring Meeting met Chris en Laura hem laten zien. Chris had nog hier en daar wat dingen die ik niet had gezien, dus die heb ik toen weer aangepast. Weer gemaild naar Chris of hij goed was zo en hij vond het wel goed en zei dat ik hem kon mailen. Ik had er weer mee gewacht tot woensdag zodat ik er weer een keer naar kon kijken. Woensdag heb ik hem gestuurd. Gewacht tot Sanford reageerde en in de tussentijd om Pinterest wat inspiratie opgezocht voor webdesign. En toen viel t internet uit. haha bijna iedereen kon naar huis want het zou tot de volgende dag duren werd er gezegd. Iedereen behalve de designers want die konden zonder internet werken. True, maar jammer haha.  Sanford vond het wel een goede site alleen vond een detail wat ik er in had gedaan niet zo leuk, dus die heb ik toen geprobeerd te veranderen.

Daar weer aan gewerkt tot donderdag ongeveer, want hij vond de eerste verandering nog niet leuk. Dus bijna de hele week nog aan het design gewerkt en niet veel meer kunnen doen, ik heb nog wel 2 andere designs open staan maar daar kan ik nog niet aan werken, een is een social media pagina voor het bedrijf zelf waar ik content voor nodig heb maar die heb ik niet. En de andere is een soort portfolio website voor iemand maar daar is ook nog geen content voor. Dus in de tijd dat ik moet wachten op reactie zit ik op Pinterest inspiratie op te doen. Stel je voor als ik betaald zou krijgen haha, dan zou t makkelijk te verdienen geld zijn. Helaas. Roy krijgt niks. Vrijdag heb ik nog aan de website gewerkt en eindelijk aan het eind van de dag is hij dan goedgekeurd door Sanford.

 

BuildingsVrijdagavond hebben we weer Stargate gekeken. Zaterdag wilden we weer een keer naar de South Ferry gaan, maar nu overdag. Omdat het toch gratis is haha en de vorige keer waren we ’s avonds gegaan.
Onderweg daarheen kwamen we erachter dat de Subway die er normaal heen gaat niet reed. Dus we konden bij een halte uitstappen en een gratis bus erheen pakken.
Nog geen 10 minuten in die bus gestaan en we wilden er al uit, veel te warm en de hele bus stond prop vol.
Onderweg zijn we ergens uitgestapt en daar rondgelopen. Er zijn hier best veel kerken in New York vind ik, want waar we uitstapte waren er weer 2 geloof ik. Ook kwamen we het gebouw van de financiën tegen, niet zo heel speciaal voor ons haha. VrijheidsbeeldDoorgelopen en uiteindelijk kwamen we bij de South Ferry aan. Overdag is het een stuk mooier vind ik, omdat je veel meer ziet als ’s nachts met alleen de lampjes. Toen we met de boot op het andere eiland kwamen hadden we even snel 2 mokken gekocht met I Love NY,
die kun je natuurlijk niet niet kopen als je in New York bent geweest. Maar daardoor hadden we onze boot gemist en moesten we een half uurtje wachten tot er een andere kwam. Toen we weer terug kwamen in Manhattan hadden we een Subway gepakt naar het Washington Square Park. Daar stond een soort arch, net zo een als in Parijs. En een grote fontein.
Washington Square Park Eekhoorn

 

 

 

Daar hebben we een nieuwe vriend gemaakt. Een eekhoorn. Leuke kere
ltje, hij heet Karel. Het begon al wat donker te worden en we wilden ook nog graag naar het Flatiron building dus we hebben niet zo lang in dat park
rondgehangen, waarschijnlijk gaan we er nog wel een keer naar terug. Daarna dus de Subway gepakt om naar het Flatiron building te gaan, net op tijd want het werd al aardig donker.

Flatiron

Daar waren we eigenlijk wel al snel uitgekeken, dus hebben we er een rondje omheen gelopen en heel even een tevergeefse poging gedaan om er in te komen. Het is zeker wel een mooi gebouw, en volgens Chris staat hij er al zo’n 100 jaar, maar er is verder niet veel te doen daar. Eenmaal thuis hebben we weer Stargate gekeken. We zijn niet verslaafd.

Zondag hebben we weer zoals altijd de was en boodschappen gedaan en met familie en vrienden geskyped. Het was nogal druk aan de andere kant haha want heel de familie van ons mams kant was bij ons. Was leuk om iedereen weer even te zien! Daarna heb ik voor de 3e keer weer nagedacht om naar de kapper te gaan hier. Maar het is er nog niet van gekomen haha. Maar dit weekend ga ik echt! Toen hebben we nog even hier in het appartement ons zelf bezig gehouden en vroeg gegeten en naar Central Park gegaan. Weer de Subway gepakt richting het grote meer in het midden, omdat we het begin al wel een aantal keren gezien hebben. Ik stond er van te kijken hoeveel mensen er nog aan het hardlopen waren daar. Je kunt daar echt ieder moment van de dag heengaan en je komt sowieso mensen tegen die aan het hardlopen zijn.

Ik voel me daardoor niet verplicht om het ook te gaan doen.

Central Park Big Lake

 

Maandag heb ik de opdracht gekregen om het design voor BooYork op een CD te branden en het allemaal in orde maken voor de Development. Ook heb ik aan de Social Media pagina gewerkt en nog wat onderzoek gedaan naar Portfolio websites. Vanaf morgen moeten we ook iedere dag een uurtje eerder komen omdat Laura en ik een dag vrij willen over 2 weken, want dan komen onze eerste gasten! Matty en Tara komen n weekje langs, super gezellig en onwijs veel zin in! 🙂

 

Dat was het weer,

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s