Roy in een bibliotheek

Goeiendag,


Afgelopen week was wel oke, het bellen naar de bedrijven is zo slecht nog niet. Dinsdag heb ik weer een sectie af gemaakt, en Sanford was er blij mee. Dus dat was wel tof. Woensdag weer hetzelfde verhaal en donderdag weer een sectie af gemaakt. Dit keer was Sanford jarig maar hij was niet zo heel blij op z’n verjaardag, we kregen wel cubcakes. Maar hij was niet tevreden met mijn werk, terwijl ik hetzelfde gedaan heb als de vorige keren. Maargoed, no worries. Vrijdag moest ik de winkels die kostuums verkopen gaan bellen, dus dat heb ik vrijdag gedaan. Verder was ik bijna klaar met die opdracht dus ik was begonnen aan het design voor de website.
Daar heb ik gisteren en vandaag ook nog aan gewerkt,Chryser Building en het gaat er best goed uit zien denk ik. Ik heb hem aan Chris laten zien en die had een paar dingetjes die anders konden, dus die heb ik weer aangepast. Waarschijnlijk ga ik hem morgen aan Sanford laten zien, dus waarschijnlijk staat hij volgende week op mijn blog!

Dat was de week weer, haha, niet veel speciaals maar hij ging best snel voorbij. Vrijdagavond kwamen we thuis en deed de stroom het niet.. Again een probleem met t appartement. Best vervelend want de koelkast deed het ook niet. Het plan was om een film te gaan kijken, maar sinds we geen stroom hadden zijn we maar naar de bioscoop geweest. We hebben daar The Martin gezien, best wel een leuke film! Eenmaal thuis deed de stroom het nog steeds niet. Zaterdagochtend deed de stroom het nog niet, dus hebben we proberen naar de verhuurders te bellen maar die hebben moeite om hun telefoon op te nemen in het weekend.

Public Library

Toen heb ik na een hoop jaar eindelijk maar weer een stap gezet in een bibliotheek. The Public Library it was. Het was super groot daar alleen niet zo veel speciaals te zien. De ene grote zaal die blijkbaar beroemt hoort te zijn was dicht.. Dus omdat we hier toch nog 4 maanden zijn vroeg ik wanneer die weer open ging, over anderhalf jaar kunnen we terugkomen. haha.Public Library lion In de bibliotheek hebben we nog eens geprobeert de verhuurders te bellen, en dit keer lukte het. Ze zouden iemand langs laten komen die de stroom zou fixen.
Daarna gingen we op zoek naar mensen van een Comedy Show die ons altijd van alles aan proberen te smeren op Times Square. Al snel een gevonden en voor 20 dollar per persoon een kaartje kunnen regelen. Ook kregen we van die man 2 extra kaartjes om naar een Comedy Show te gaan rond december, helemaal for free. Terug naar huis gegaan en gegeten. Ook kwam er een klein chinees vrouwtje de stroom maken, ze heeft gelijk even laten zien hoe het moet want het gebeurd wel vaker. Toen Stargate gekeken en weer vertrokken richting Times Square. Comedy ShowDe Comedy Show was hilarisch. Er kwamen in totaal iets van 6 of 7 verschillende mannen op t podium om wat standup comedy te doen. Zondag was het plan om net als vorige week de was en de boodschappen voor de middag te doen. Leuk plan, niet gelukt. In bed gelegen tot half 12 ongeveer en toen geskyped met mam, pap en Bas. Daarna de was en boodschappen gedaan. Toen was t plan, net als vorige week, om naar de kapper te gaan. Weer een leuk plan, maar weer niet gelukt. We hadden niet echt zin om naar de kapper te gaan. We hebben de rest van de zondag gewoon thuis achter onze laptopjes doorgebracht. We willen daar eigenlijk wel wat aan veranderen haha, we willen eigenlijk gewoon net als in het begin veel doen op een dag, want nou is de zondag altijd best saai en is het weekend best snel voorbij. Maybe next week. 

Public Library View

Dat was het weeer, 

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

Een gedachte over “Roy in een bibliotheek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s