Sunburn

 

Brooklyn_BrigdeJa daar ben ik weer,

Hier zijn nog wat foto’s van vorige week 🙂

Brooklyn_Brigde2     Kerk

De bookquizen afgelopen week gingen iets anders dan gedacht. Sanford zei dat hij me wilde overhoren op het moeilijkere boek, dus dat zou betekenen dat ik niet meer alleen die vragen zou hoeven te leren maar weer heel het boek opnieuw moest lezen. Beetje jammer vind ik zelf. Woensdag had ik mijn eerste bookquiz. Die ging aardig goed. Van Chris mochten we de notities die we van het boek hadden gemaakt erbij houden, dus dat ik wel fijn. De dag erna had ik die van het moeilijkere boek, ik weet niet waarom maar Sanford heeft nou al n stuk of 5 keer gezegt dat hij me wilde overhoren, maar de 2 keren dat ik echt voor zn neus zat zei die dat er te veel plaatjes in stonden. Afgelopen donderdag was is op het moeilijkere boek ook weer door Chris beoordeeld. Hij ging weer niet helemaal goed maar het was goed genoeg om t niet nog n keer te moeten doen. Chris wilde me eigenlijk weer een boek mee geven. Maar dat zou betekenen dat ik voortaan iedere keer 2 boeken zou moeten lezen. Dus daar hebben we het toen even over gehad en uiteindelijk mocht ik gelukkig met een boek naar huis. Dat is ook echt onzin, wie gaat nou nog zijn best doen om die boeken goed te lezen als je er 2 of 3 hebt? Niemand. Als Sanford wil dat we er iets van leren moet hij ons maar 1 boek geven en ons de tijd geven om het goed te kunnen lezen en  begrijpen. Maargoed. Nou heb ik een boek wat nergens over gaat eigenlijk haha, gelukkig is hij ook niet zo dik.

Afgelopen week heb ik de GrassShrimp site afgemaakt en opgestuurd die ik vorige week in mijn blog heb gezet. Dit keer vond Sanford de site in een keer goed dus dat was echt super. Verder heb ik nogsteeds aan het Template Project gewerkt, want dat was nog niet af. Maar nu hopelijk wel haha. Verder heb ik op het moment niet echt veel te doen op het werk, ik heb nog 2 opdrachten open staan waar ik nog niet aan kan werken omdat ik daar nog geen informatie over heb. Maar Chris had het er wel over dat ze nog wel wat projecten hebben liggen die nog gedaan kunnen worden. Daarvoor moet ik Sanford even mailen. Het is niet zo dat ik niks zit te doen op het werk. Ik heb zo nu en dan nog wel een paar kleine dingen die ik kan doen, en de overige tijd besteed ik aan het re-designen van mijn eigen website, want die vind ik niet echt mooi haha.

We hebben ook onze eerste cadeautjes gekregen op het werk, we hebben een klein zaklampje gekregen en zo’n beker waar je koffie of iets in kan doen. Werd er helemaal blij van.

ConeyIsland

Onze wifi heeft het de hele week niet gedaan, we hebben van vrijdag tot vrijdag geen wifi gehad. Op het werk een aantal keer gebeld en toen was het eindelijk opgelost. Vrijdagavond meteen een film gekeken dus. The Thing was het dit keer. Zaterdag was denken we de laatste dag dat het
echt 30 graden werd dus die hebben we goed besteed en naar het strand in Brooklyn gegaan. Van de vorige keer wisten we dat er wifi was op het strand, dus het leek ons wel leuk om even te skypen op het strand met het thuisfront. Helaas was de wifi niet echt super goed en duurde het maar even. Naar het strand gaan gaat meteen goed bij ons want we waren allebei verbrand die dag. ConeyIsland2Bij mij is het al weer weg en ik heb er niet echt last van gehad maar Laura heeft nogsteeds last van haar rode beentjes. Op de boulevair waren ze ook met onwijs grote ‘vliegers’ bezig, met de vorm van een paard, inktvis en een kat. Ook leuk om te zien.Na het strand zijn we ergens in Brooklyn uitgestapt om wat rond te lopen. Brooklyn is best anders als de rest van New York, Manhattan is veel hoge gebouwen, Queens is veel lage gebouwtjes zonder veel bomen enzo. En Brooklyn is ongeveer hetzelfde als Queens maar dan staan er in iedere straat een hoop bomen en de huizen zijn veel leuker om te zien.

We waren uitgestapt vlak bij een plek waar we dachten dat 2 grote parken waren. To bad, maar 1 van die ‘parken’ was de grootste begraafplaatsen in New York. Met ongeveer net zoveel bezoekers als de Niagara Falls. Heel raar, wie gaat er nou voor zn plezier op een begraafplaats rondlopen. Nou, soort van wij dus. We waren binnen en kwamen er later pas achter dat het echt allemaal begraafplaats was, dus waren we doorgelopen om de eerste uitgang te vinden. Het was eigenlijk wel heel raar om te zien, er stonden nog stenen van mensen die in 1800 nogiets overleden waren. Toen we bijna bij de hoofdingang waren zagen we nogal een mooi uitzicht op de een stukje skyline van Manhattan en het vrijheidsbeeld. De ingang was ook echt onwijs groot, het was een soort van kerk/kasteel gebouw wat als ingang diende. Pretty wierd. Daarna dus rondgelopen in Brooklyn. Was heel mooi, we kwamen op n gegeven moment zo’n straat tegen die iets van 400 meter lang was en deSkyline hele straat had een soort buurtfeest, er stond een springkussen buiten en iedereen zat buiten te bbq’en. Zaterdagavond hebben we onze boeken maar gelezen.

Zondagochtend hebben ik na 2 weken weer goed  geskyped met moeders  en bas. Daarna de was en boodschappen gedaan. Het plan was om daarna nog naar het World Trade Center te gaan, om te kijken of er nog iets te zien was van 9/11. Daar wilde we vorige week eigenlijk wel heel maar we dachten dat dat wel onwijs druk zou zijn, en dat zeiden ze op het werk ook. Maar leuk idee, maar niet gedaan. We hadden niet echt zin in het reizen. Dus we zijn thuis gebleven. Ik heb wat foto’s bewerkt en mijn boek gelezen en daarna hebben we weer een film gekeken, nu was het Spy. Een nieuwe comedie die best wel hilarisch was. Aanrader.

Dat was het weer,

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

Een gedachte over “Sunburn

  1. hallo heb je al wat leuks gevonden voor ons ???????????…
    ik heb er alle vertrouwen in dat je er nog geen tijd voor gehad hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s