PreHistory

Beste kijkers,

Hallo, deze post is iets later als normaal. Dat komt omdat de wifi in ons appartment het niet doet sinds afgelopen vrijdag. We hebben in de Prehistory geleefd dus. Ik schrijf deze blog nu stiekem op het werk. Daarom heb ik er ook geen foto’s bij dit keer.. behalve de site die ik gemaakt heb, want nu heb ik hem!  Maargoed.
Vorige week.
Maandag werd ik beoordeeld op mijn 6e boek (geloof ik, ik ben de tel kwijt). Deze keer ging het niet zo goed, ik wist niet zo veel te vertellen tegen Chris en was dus gezakt. Als je een book quiz faalt krijg je een freebee ofzo, komt er op neer dat je dan geen 2 boeken krijgt. Maar Chris zei dat hij mij deze al een keer gegeven had, maar dat kan ik me niet herrinneren. Dus ik kreeg een aantal vragen die Chris had gemaakt over het boek mee met de antwoorden eronder en Chris zei toen dat ik die vragen moest leren. Hij deed zo aardig omdat het echt een moeilijk boek was. En ik kreeg een ander boek mee. Deze moest ik vrijdag uit hebben. Minder groot boek dit keer, en deze was best leuk om te lezen. Websites that Suck was het. Vrijdag wilde Sanford me daar weer op beoordelen maar na een vraag was het weer, ”Ik kan je hier niet op beoordelen, te veel plaatjes.” Oke, prima. Wel kreeg ik weer een ander boek mee, en die moet ik woensdag uit hebben. Met mijn andere boek ook er nog bij, die donderdag uit moet.
Chris had iets moois geregeld bij Sanford, voortaan krijgen we 33% meer tijd voor een boek. Dus als je er normaal 3 dagen voor krijgt, krijg je er nu 4.
Maandag, dinsdag en woensdag heb ik aan het template project gewerkt, een best saai project waarbij ik Mockups moet maken van websites, en die onze developer dan uitwerkt. Zo hoeft het bedrijf nooit meer templates te kopen. Dit was dus best saai en duurde nogal lang. Maar daar ben ik nu bijna klaar mee als het goed is. Ook heb ik nog aan het banner project gewerkt. Het bedrijf is overgestapt van sites waar ze foto’s van kopen, dus die moesten allemaal weer opnieuw gemaakt worden.
Dat duurde niet zo heel lang, maar moest wel weer gebeuren.
Vrijdag ben ik begonnen aan een design voor een website die visvoer verkoopt. Daar heeft Laura het logo al voor gemaakt en nu mag ik de website doen. Dit keer is de website meer met illustraties dus heb ik die weer een paar gemaakt. Heel de achtergrond en het winkelmandje en het
tasje heb ik gemaakt. 🙂 Dus, daar was ik vrijdag en gisteren mee bezig.
Dit weekend hebben we best wat dingen gedaan, zonder de wifi.
Vrijdag niks gedaan, geen film meer gekeken, want dat gaat niet zonder de wifi ofcours. Zaterdag zijn we richting Times Square gegaan met de Subway en zijn we vanaf daar naar de linker ‘kust’ van het eiland gelopen, best veel gezien onderweg, 20150915_100726er was een klein marktje waar ik een oude Canon camera heb gekocht, en we hebben even aan het water gezeten. Daar hebben we best lang over gedaan, savonds wilde we eerst naar een film gaan die in een park word afgespeeld, maar we kwamen er achter dat het park nogal ver weg was. En aangezien we toch nog een keer naar een bioscoop wilde gaan hebben we dat maar gedaan. De bioscoop was echt gigantisch. Er waren 25 zalen met iets van 5 of 6 verdiepingen. Beetje raar want er draaiden maar iets van 10 films ofzo haha. De zalen waren dan wel weer best klein, zeker niet groter als de normale zalen in Nederland. Wel hoger maar met die ruimte werd niet echt iets gedaan en het doek was ook niet echt huge. We zijn naar de nieuwe Fantastic 4 film geweest. We hadden van te voren wel op internet gekeken wat de revieuws waren en die waren allemaal slecht maar we wilde het toch zelf zien omdat we allebei de originele films echt tof vinden.
En ja hoor. De film was slecht. In de tijd dat we er hebben gezeten was er denk ik iets van 10 minuten actie. De hele film gaat zegmaar over hoe ze in een ander universum komen. En dus niet zo spannend.
Zondag zijn we naar een gospolkerk in Brooklyn gegaan, Laura wilde er graag heen. En het was echt onwijs groot. Het was meer een theater zaal ofzo, of zo’n zaal waar je in zit met musicals. (Maar dan iets kleiner.) Maar dat was wel grappig om te zien hoe gelovig mensen zijn, we kwamen daar binnen en het was al een beetje begonnen, dus iedereen stond en was met zn armen omhoog aan het meezingen met het koor van 70 man ofzo. En zo ging het zo’n 20 minuten door. Toen ging hij praten en weer een liedje en zo verder. Hij was best grappig eigenlijk haha. En we moesten de mensen om ons heen een handje geven, net als je hier ook wel is moet in de kerk. Maar nu moest je ook nog een hand geven en armen omhoog en ze gingen een soort van zingen tegen God ofzo. Dat ging best wel ver. En aan het eind van alles mocht je een knuffel geven aan de personen om je heen. Laura en ik zijn gegaan. We hebben daar ongeveer 2,5 uur binnengezeten, daarna bij de Subway wat gegeten en de Subway ( ha ha ) richting de Brooklyn Brigde gepakt. Nu wel bij de goeie brug uitgekomen en daar overheen gelopen. Echt heel mooi uitzicht weer. Jammer dat ik hier de foto’s niet van kan laten zien. Vanaf de brug kon je ook weer het vrijheidsbeeld zien staan in de verte. Onderweg op de brug begon het wel even hard te regenen. Weer een Subway naar huis gepakt en weer niks uitgevoerd savonds.
Grappig, hebben we het hele weekend geen wifi, en hebben we uiteindelijk toch bijna niks gelezen. Oeps. Laura kon ook niet lezen, want ze was dr boek vergeten op het werk. Ik heb haar al vertelt dat ze dom is.
Dat was het weer, toch nog een paar foto’s erin kunnen stoppen.
Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s