One out of six

IMG_4652Hallo allemaal,

Tot zover mijn 4e werkweek. Ik zit hier nu al een maand, de weken gaan echt onwijs snel voorbij. Doordeweeks werken en in het weekend de toerist uithangen met mn camera en een flesje water bij de hand. Jap. Ik hou het nog wel 5 maanden vol hier denk ik.

Afgelopen week kreeg en een opdracht voor het designen van een soort spa. Daar bijna de hele week mee bezig geweest, zo nu en dan feedback gekregen van Chris over wat ik kan veranderen om het wat beter te maken. Toen ik hem donderdag bijna af had keek Sanford er ook een keer naar en kraakte het meteen hard af omdat hij vond dat het te veel op de oude website leek. Ik had er een detail wat de oude website had in gedaan omdat ze dat in ieder geval mooi vonden, en ik had ongeveer dezelfde kleur gebruikt. Maar alsnog zag de website er heel anders uit. Maar Sanford vond dat het te veel dezelfde uitstaling had. Soort van heel de week voor niks gewerkt bijna. Maargoed, vrijdag de kleuren verandert en het detail wat er in zat verwijderd, en nog wat andere dingen verandert. Vandaag is hij bijna af en ga ik hem aan Sanford laten zien, dus hopelijk vind hij het goed nu. (en neehoor, Sanford vond hem niet mooi dus ik kan weer opnieuw beginnen morgen.)FloridaAntiAgingSkinTreatment_WebMockup_V7_082715
FloridaAntiAgingSkinTreatment_WebMockup_V11_082815

 

 

 

 

 

 

 

Omdat Sanford mijn website helemaal aan het afkraken was donderdag had Chris ons na het werk uiteten genomen. Super aardig, gezellig en lekkere pizza gegeten.

Ook heb ik afgelopen week een opdracht gekregen waar ik 6 banners moest maken voor een website van EIC. Eindelijk iets designen zonder regels. Alleen kreeg ik tekst die er per see op moest staan, maar de banners maken vond ik echt tof. Banners af en naar Chris gestuurd, weer een beetje feedback gekregen, aangepast en weer gestuurd. Ze waren klaar, en Chris was er heel blij mee. Vrijdag kwam ik er alleen achter dat de achtergrond plaatjes die ik gebruikt had van Crestock waren, en op donderdag was het bedrijf ineens overgestapt naar een andere site waar ze de foto’s van kopen. Jammer maar helaas mocht ik de foto’s dus veranderen. Na dat gedaan te hebben toch weer tevreden over het resultaat. 

Van school moeten we iedere week onze gemaakte uren invullen op Schoollog, maar Laura en ik waren dat, door alle drukte en het feit dat we in New York zijn, de eerste 3 weken vergeten te doen. Afgelopen vrijdag wilde we het dan voor het eerst invullen maar toen konden we het niet echt vinden op de site waar het moest gebeuren. Dus maar naar een leraar gemaild die dat allemaal in de gate houd.

Die eerste 3 weken die we vergeten waren kunnen we gewoon optellen bij het aantal uren die we in willen vullen dan, dus dat is niet echt een probleem. En sowieso lopen wij een maand langer stage als onze klasgenoten want we zijn een maand eerder begonnen. Veel succes en plezier voor iedereen die vandaag begint met zijn stage dan!

Dinsdag moest ik mijn boek uit hebben die over de forms ging, toen heb ik hem ingeleverd en kreeg een een quiz over het boek wat ik voor het weekend had ingeleverd. Die quiz ging ook goed, sinds nu worden we random overhoord over onze boeken. Bij sommige boeken worden we niet overhoord en bij andere wel, en dat zeggen ze van tevoren natuurlijk niet haha. Ik werd dus niet overhoord over het boek met de forms gelukkig. Wel kreeg ik weer een nieuw boek, deze moest ik op zaterdag uithebben dus dat werd verplaatst naar vandaag. Dit boek gaan weer over alleen de home page van een website.

IMG_4595Vrijdagavond standaard film kijk avond hebben we Inception gekeken, want die had ik nog nooit gezien en dat kon niet.
Zaterdag hebben de we Subway gepakt en zijn we naar Coney Island geweest. Daar heb je een Aquarium, pretpark en een mooi strand. We zijn naar het Aquarium geweest, daar  hadden ze echt super veel mooie en grote vissen. Gelukkig was het niet zo druk omdat het weekend was. Joke het was druk. Binnen alle vissen gekeken en buiten kon je zeeleeuwen, pingiungs, otters en haaien zien. Even rondgelopen maar het was ook nog is heel warm dus snel gaan IMG_4634zitten op een stoeltje en gewacht tot om 5 uur een show met zeeleeuwen begon. Die was echt leuk, zeeleeuwen die klappen, rondjes draaien, een bal boven water aantikken en van een soort springplank afspringen. Puur amuzament.

Na het aquarium hebben we even op het strand gelegen, maar het begon al af te koelen dus ik vond het niet ech genieten haha, het zeewater was ook niet echt bepaalt 25 graden. Gelukkig vond Laura het wel leuk. Ongeveer een uurtje daar gezeten en verder gelopen op de onwijs grote boulevair die ze daar hebben met uitzicht op het pretpark er naast en muziek met dansende mensen en mensen in een raar pak. Onderweg bij een typisch familie restaurantje gegeten, een hamburger ofcours.

IMG_4564

Teruggegaan naar huis en weer een film gekeken. Laura en ik vinden gelukkig allebei films kijken leuk haha. Dit keer was het The Mist. Mensen, kijk hem niet. Of juist wel, gewoon om te zien hoe slecht hij is. De film zelf is opzich best oke, maar het einde is diep triest.

Zondag middag geskyped met mam, pap, Bas, Maaike, tante Rikie en ome Marcel. Daarna de was en boodschappen gedaan. En het is gebeurt hoor. Mijn 2 kind of witte shirts zijn een beetje roze geworden door Laura’s broek. Jullie mogen lachen nu. Na dat zijn we richting Times Square gegaan, daar wilde ik een timelapse maken van het verkeer en alle mensen. Die was denk ik best tof gelukt als ik hem, na 10 minuten daar gestaan te hebben, niet hoefde te verwijderen omdat mijn geheugen vol zat. Ik moest hem wel verwijderen want Laura en ik wilde daarna doorlopen naar Rockefeller Center en daar wilde ik de skyline van New York filmen en daar een timelapse van maken terwijl het donker word. Het was echt super mooi uitzicht daarboven. Je kon Central Park van boven zien en het Empire State Building. Bovenop het dak was het wel super druk maar omdat we wat vroeger waren had ik mooi plek om mijn statief neer te zetten. Ik moest hem wel helemaal inklappen van de bewaker dus hij stond niet echt super stevig meer. IMG_4655Na bijna een half uur gefilmt te hebben gaf mijn batterij aan dat hij bijna leeg was. Best balen maar ik heb toch best een stuk gefilmd. Toen Laura en ik nog even aan het wachten waren tot de batterij echt helemaal leeg was, viel mijn camera om. Top. Laura ving hem op dus ik is niet kapot ofzo en anders had mijn hoofd zijn val wel gebroken. Maargoed. Thuis kwam ik erachter dat mijn camera op automatisch belichting stond met filmen dus schiet het filmpje soms ineens wat lichter. Dus dat is ook tof. Ik heb hem wel op youtube gezet dus als je deze faal wil bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=0lhoZoXBDmA   Ik vind het stiekem voor een eerste keer toch nog best wel aardig gelukt.

En dat was het weer,

Bedankt voor  het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s