RIP Battery

IMG_4532Goeiendag,

Mijn derde week stage zit er al weer op, afgelopen week ben ik begonnen aan de opdracht die ik had gekregen, daar ben ik maandag en dinsdag wel zoet mee geweest. Woensdag kreeg ik nog een andere opdracht, nu moest ik van een site een mochup maken en een template zoeken die daarbij past voor een klant. Toen ik er een gevonden had mocht ik hem uit gaan werken in Photoshop en de site gaan vormgeven. Ik vond het leuk om weer iets anders te mogen doen maar helaas wilde deze klant een best wel basic en saaie website. Klant is koning toch? Samen met Chris hebben we de site nog een beetje aantrekkelijk proberen te maken. Ons best gedaan en het er maar even bij gelaten. Te lang erop staren was ook niet goed zei Chris. De volgende dag had Chris er nog wat aan verandert en uiteindelijk zag de website er nog best redelijk uit. Na die opdracht kreeg ik weer een nieuwe, precies hetzelfde idee als de vorige maar dan nu helemaal vanaf het begin. Nu was het een site waar je smokings kon huren en kopen. Ik moest op internet sites opzoeken die ongeveer hetzelfde aanbieden en die er wel mooi en modern uit zien. Daarna een ervan uitkiezen en een template gaan zoeken. Bij deze was het iets lastiger omdat de site een best ingewikkeld menu had, dus daarvoor moest Chris nog even bellen naar de klant. Maar daar is hij nog niet aan toegekomen, hij heeft het nogal druk want onze baas was op vakantie, van woensdag tot vandaag. Vorige week vrijdag werd mijn boek, Sexy Web Design beoordeeld en kreeg ik weer een nieuwe, Beautiful Web Design dit keer. Deze moest ik maandag uithebben. Maandag weer beoordeeld en een andere gekregen, waarvan ik de naam vergeten ben, maar het leek op het boek van Above The Fold. Dit boek moest ik vrijdag weer uit hebben, vrijdag mijn boek ingeleverd maar Chris had nog geen tijd om hem te beoordelen, dus daar ging hij vandaag doen.
Wel kreeg ik al vast een ander boek mee. Web Form Design, IMG_4499die ik morgen (dinsdag) uit moet hebben. Dit boek is pittig saai. De hele 215 bladzijde gaan over hoe je een form op een website aantrekkelijk maakt en ervoor zorgt dat het leuk is om het in te vullen. (Een form is zo’n pagina waar je al je gegevens in moet vullen.)

 

Woensdag ging mijn batterij van mijn telefoon kapot.. Dus was ik in onze buurt op zoek geweest naar een winkel waar ze batterijen van een telefoon verkopen, 3 winkels binnen geweest waar ze er geen hadden. Op het werk maar aan Chris gevraagd of hij het misschien wist, hij stelde voor om naar BestBuy te gaan. Vrijdag na het werk even langs een BestBuy gelopen en gevraagd naar een batterij, die ze daar ook niet hadden. Feest. Toen daar maar wel een boxje gekocht, en de Subway weer teruggepakt naar huis. Onderweg van de Subway naar huis kwamen we langs zo’n heel klein winkeltje waar we zonder hoop maar even snel naar binnen liepen om te vragen voor een batterij, en ja hoor, 2 blokken van ons appartement zat gewoon een winkeltje die batterijen verkocht.

 

IMG_4485Vrijdagavond hebben Laura en ik besteed om Underworld 3 en 4 te kijken. Zaterdagochtend kwam er een mannetje langs om een lek in het plafond te maken, dus daarvoor lekker om 9 uur opgestaan. Toen hij was geweest en mooi heel de muur vol had gesmeerd (nee joke, thanks meneer) zijn Laura en ik naar Central Station geweest, het centrale station in New York, het was echt onwijs groot. En er zat ook een soort winkelcentrum bij, daarna zijn we verder gegaan
naar de dierentuin in Central Park. Dat was wel leuk, het was een hele kleine dierentuin dus ook niet IMG_4452zo duur gelukkig. Volgens Laura was het de dierentuin uit de film Madagaskar, maar er waren geen leeuwen of giraffen te zien, wel veel andere leuke dieren. ‘s Avonds hebben we weer een film gekeken, dit keer Spiderman, de laatste.

 

We hebben trouwens afgelopen week een tv gekregen, echt een grote tv. Maar er zitten geen kabels bij dus hij doet het nog niet.

IMG_4354

Zondag hebben we weer gebruikt om de was te doen en boodschappen te doen. Toen om 1 uur ongeveer met mam, pap, Bas en Maaike geskyped, en daarna wilde we naar een gratis concert gaan in Central Park, we waren al aan de late kant en onderweg kwamen we een marktje tegen, dus hebben we daar doorheen gelopen en weer een stukje door Central Park gelopen, we zijn er nu al 3 keer geweest en zijn nog nooit het grote meer tegen gekomen. Dus we moeten nog is terug, en dat zullen we de komende 5 maanden ook nog wel een paar keer doen, want het park is echt onwijs mooi. ‘s Avonds wilde we naar een gratis film gaan die werd gedraaid in een park in Brooklyn. Helaas waren we te laat thuis en moesten we nog een hoop lezen voor de volgende dag dus hadden we besloten om niet meer te gaan, misschien een andere keer.

 

Vandaag heb ik weer gewerkt aan wireframen van een aantal websites, en weer een nieuwe opdracht gekregen, weer hetzelfde als de vorige paar maar nu voor een soort spa.

 

Bedankt voor het lezen en groetjes uit New York!

Advertenties

2 gedachtes over “RIP Battery

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s