Setteling in

Week 2 IMG_4306

Afgelopen maandag moest in mijn Boek, Above The Fold uit hebben. Daar ben ik op weer op beoordeeld, ging goed natuurlijk, dus ik kreeg weer een ander boek mee, Sexy Web Design. Dit keer was het een wat dunner boek, ongeveer 150 bladzijde. Ik was hier wel blij mee want ik hoefde hem vrijdag pas uit te hebben. Door de weeks niet veel meer gedaan als naar het werk gegaan en mijn boek gelezen. In deze week heb ik minder filmpjes gekeken als in de voorafgaande week. Ik heb nu vooral dingen uitgeprobeerd op Photoshop en wat gelezen. Maandag mijn eerste ‘opdracht’ gekregen, Chris dacht dat het wel een slim idee was om even afstand van de filmpjes te nemen en iets te doen. Thank god haha, Laura kreeg een opdracht om een logo te ontwerpen voor een nieuw restaurant en ik moet voor een site de logo’s van de sponsoren op de goede plek zetten en wat aanpassen. Niet echt een big deal maar in ieder geval leuker tijdverdrijf als filmpjes kijken. Ook heb ik in de loop van de week een boek gekregen van Chris waar een loop websites in staan die ik als ik wilde even door kon bladeren. Dit vond ik wel leuk, er zaten een hoop mooie site’s bij die ik even heb bekeken. Ook hebben Laura en ik gevonden waar je een beker water kan halen in plaats van alleen het frisdrank dat in de koelkast staat.

IMG_4310Donderdagochtend met mam, pap en maaike geskyped en op het werk kreeg ik wel een soort echt opdracht, ik heb de aankomende week om eraan te werken, ik moet een mochup maken voor een website samen met Chris en een andere collega.

Vrijdag heb ik vooral onderzoek gedaan over de mockup die ik moet maken, op Pinterest 2 borden aangemaakt als inspiratie voor webdesign en voor navigatie. Linkje naar mijn Pinterest zal ik onderaan zetten! En ik werd weer beoordeeld op mijn boek, 1 foutje dus kreeg ik weer een boek mee om te lezen, dit keer heten het Beautiful Web Design, ook ongeveer 150 blz maar deze moest ik maandag al uit hebben. De afgelopen week ging eigenlijk behoordlijk snel voorbij.

 

Vrijdag avond hebben Laura en ik op Times Square rondgelopen, we dachten dat het wel leuk was om een keer ook echt de winkels daar in te gaan in plaats van er altijd strak voorbij te lopen naar het werk. We zijn in een paar kleding winkels en de Disney winkel geweest. Ik stond er nogsteeds van te kijken dat de winkels daar onwijs lang open blijven, half 1 nog een winkel inlopen in geen probleem. Ook zijn er op dat tijdstip nog best veel kleine kinderen die er rondlopen.

IMG_4298Zaterdag wilde we richting het World Trade Center gaan. Toen we op de Subway aan het wachten waren werden we ge-smst door Chris, of we over een uurtje ergens af konden spreken. Na even nog wat ge-smst en gebeld te hebben konden we eerst rustig naar WTC gaan en konden we daarna laten weten wanneer we weer terug waren. Chris is echt tof. Bij WTC was het ook best wel druk, en groot, er stond een lange rij om
binnen te komen bij het museum dat daar staat en er stonden allemaal mensen rondom het monument wat er nu op de plek staat van een van de TwinTowers. Laura en ik hebben een rondje gelopen om het momument en even bij een ander beeld gezeten met een milkshake.IMG_4333 Met het warme weer trouwens, want ik heb gehoord dat het super mooi weer is in Nederland, nou, hier is het iedere dag nog 30 tot 35 graden. Na het WTC dus met Chris afgesproken om wat te gaan eten bij een Thais restaurantje. Daar heerlijk gegeten op kosten van het bedrijf en met Chris gepraat over hoe we hier kwamen en wat we doen, best gezellig even praten met collega’s, want op het werk word en niet zo veel gepraat. Die avond hebben Laura en ik gebruikt om 2 films te kijken, Underworld 1 en 2. Dus we moeten nog even een andere avond zoeken waar we de andere 2 delen kijken.

Zondag hebben we gebruikt om de was te doen, boodschappen te doen en om te skypen met vrienden en familie. ‘s Ochtends met ons mam en pap geskyped, daarna met Yick, daarna weer met Yick en Matty.

20150816_203551

We wilde zondag ook naar Carlo’s Bakery gaan. We dachten eerste dat dat in Brooklyn was maar toen we in de subway zaten kwamen we erachter dat hij in New Jersey zit. En we hadden geen kaart met subway lijnen die
richting NJ gingen. Laura wist toevallig wel dat er ook een kleinere zit op Times Square, dus zijn we daar heen gegaan. We moesten daar natuurlijk wel iets kopen dus Laura had een cakeje gekocht en ik een cookie. En daar hebben we binnen even van genoten. Toen we thuis aankwamen moesten we helaas nogal wat lezen voor onze beoordelingen vandaag.

 

Groetjes uit New York en bedankt voor het lezen!

https://www.pinterest.com/royvanderheijde/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s